Studio Allsvenskan

Share

Philip De Giorgios dom om ditt lag

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!


Kolla vem som är tillbaka?!

En av grundarna av Studio Allsvenskan tog gröna linjen från södra Stockholm och in till redaktionen för att snacka lite om allt som hänt sedan sist.

Philip De Giorgio har med sig en egen lista på begrepp vi måste sluta använda när vi snackar eller skriver om fotboll och utöver det handlar det givetvis väldigt mycket om hans älskade Bajen.

Hur upplevde han säsongen som enbart supporter? Vilket betyg sätter han på Cifuentes? Vad tror han om Hammarby 2023?

Men vi låter honom även spåna fritt ur hjärtat om resen av allsvenskan och så lassar vi upp ett helt batteri med lyssnarfrågor.

Ute för alla överallt!


Följ Studio Allsvenskan på våra sociala medier:

More Episodes

2/6/2023

Silly Season: "Här är värvningen som borde få de andra att darra"

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfritt direkt efter inspelning. Dessutom får du tillgång till våra exklusiva poddserier där vi släpper avsnitt tisdag till fredag varje vecka. Bli medlem här!Studio Allsvenskan slänger upp dörrarna och bjuder in till måndags-show.Först handlar det lite om att Birro tappade det i lördags när Melodifestivalen valde att massakrera en av hans favoritpoeter.Han erkänner att det är att gå i fällan att bli upprörd över ett skämt, att han kan garva åt det, men också att det kan vara värt den risken för att faktiskt stå för att även ett sammanhang som Melodifestivalen (i Göteborgs dessutom) kan visa lite anständighet och gå utanför SIN komfortszon och faktiskt berätta något värdigt och innehållsrikt, i alla fall i fyrtiofem sekunder.Sedan kastar vi oss över allt som hänt i helgen. Det har yrt träningsmatcher i luften hela helgen och vi imponeras över Kalmar FF, blir lite oroliga för Mjällby och undrar varför Bajen släpper in så många mål.Vidare har Halmstad säkrat upp en av sina viktigaste spelare för säsongen, AIK lånar in en dansk som enligt uppgift (Anders Christiansen) "dödade superligan."Hur bra är han egentligen?Vi snackar även Blåvitt, IFK Norrköping, Varberg, Djurgården och Elfsborg.Dessutom har Henke hört av sig till Daniel M på UNT för att höra hur HAN har. upplevt Sirius på det just avslutade lägret i Spanien.Starta veckan på bästa sätt. Lyssna på Studio Allsvenskan.Följ Studio Allsvenskan på sociala medier:  Twitter! Facebook! Instagram! Youtube! TikTok!