Studio Allsvenskan

Share

Jens Fjellström: "Det här är ditt lag riktigt bra på"

Vill du ha mer av oss? Varje tisdag till fredag sänder vi Daily Show på https://www.patreon.com/studioallsvenskan. Signa upp dig nu och få mycket mer.

Äntligen är Jens Fjellström tillbaka! Det blir show som vanligt. Hör om hans längtan till Belgien för att studera Club Brugge, hör honom om berätta vad han tycker om samtliga lag i Allsvenskan. Dessutom om när Varbergs Jocke Persson ringde och undrade om den gode Jens kunde bekräfta eller dementera om det är sant att Varberg håller spelet mest i den offensiva delen av planen under matcherna. Det handlar om att statistik har ett hjärta och vad nästa steg blir när det handlar om statistik och analyser runt fotbollen. Missa inte när en av fotbolls-Sveriges bästa och trevligaste experter.

More Episodes

5/23/2022

"Otroligt imponerad av hela klubben!"

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfria direkt efter inspelning. Bli medlem här!Det har varit en fullspäckad helg och Studio Allsvenskan tar er med på hela resan!Vi börjar i Solna och matchen med tusen ansikten, AIK-Sirius. 2-2 med mersmak för de blåsvarta från Uppsala.Och varför släpper AIK in så många mål?Vi flyger sedan till Helsingborg och undrar vem som tar över HIF efter Lennartsson som fått sparken. Hur ser egentligen Helsingborgs självbild ut?Hatten för Värnamo som sannerligen är att räkna med i år.Sedan blir det Stockholm och Bajens solklara 3-0 mot IFK Norrköping. Birro menar att detta var det sista nödvändiga kvittot på att Bajen valt helt rätt tränare. Cifuentes gör det mesta rätt just nu.Vi rullar sedan hela vägen till Borås och är besvikna på att Blåvitt inte kan stå upp bättre mot Elfsborg som vinner relativt enkelt med fina 3-1.Motorvägen från Göteborg till Varberg är en av de vackraste i Sverige och väl där orkar Degerfors inte punktera matchen trots en man mer i nästan en halvlek utan de tre blytunga poängen dundrar in på Jocke Perssons konto.I Malmö förlorar MFF sin tredje raka match och BK Häcken bevisar för alla att man sannerligen är ett lag för toppen i år. Intensiv debatt i studion om hur vi bör se på Malmös vaga inledning. Ryker Milos?Vi rundar av vår resa i vackra Kalmar där Djurgården får ta den långa vägen hem med 0-1 och Rydström knyter ännu en skalp i bältet.Dessutom räknar vi iskallt med att GIF Sundsvall kommer skimra efter texten på den egna hemsidan inför kvällens match mot Mjällby.Studio Allsvenskan hittar du överallt och avsnittet finns ute för alla nu.