Studio Allsvenskan

Share

"Här är anledningen till att Malmö FF vinner guld"

Äntligen måndag! Äntligen Studio Allsvenskan! Idag hyllar vi Degerfors första halvlek hemma mot IFK Norrköping. Vilken uppvisning! Det blir även en rätt högljudd diskussion om planen i Stora Valla. Birro konstaterar att det uppenbarligen går att spela rätt fin fotboll trots/tack vare underlaget... Vi tar er även igenom vad som egentligen hände i Stockholm, när Varberg krossar Djurgårdens gulddrömmar. Hur mycket fick egentligen Varberg in i lagkassan från AIK-supportrarna och andra?

Rydström byter taktik och spelar cyniskt mot ett Malmö FF som ändå avgör sent och kan bli mästare i kavaj i kväll. Vi tar er även igenom IFK Göteborgs enkla seger mot Östersund och er alla förutsättningar inför kvällens matcher. Dessutom höga diskussioner om julmat och Varbergs barack.

More Episodes

5/23/2022

"Otroligt imponerad av hela klubben!"

Studio Allsvenskan finns även på Patreon, där du får ALLA våra avsnitt reklamfria direkt efter inspelning. Bli medlem här!Det har varit en fullspäckad helg och Studio Allsvenskan tar er med på hela resan!Vi börjar i Solna och matchen med tusen ansikten, AIK-Sirius. 2-2 med mersmak för de blåsvarta från Uppsala.Och varför släpper AIK in så många mål?Vi flyger sedan till Helsingborg och undrar vem som tar över HIF efter Lennartsson som fått sparken. Hur ser egentligen Helsingborgs självbild ut?Hatten för Värnamo som sannerligen är att räkna med i år.Sedan blir det Stockholm och Bajens solklara 3-0 mot IFK Norrköping. Birro menar att detta var det sista nödvändiga kvittot på att Bajen valt helt rätt tränare. Cifuentes gör det mesta rätt just nu.Vi rullar sedan hela vägen till Borås och är besvikna på att Blåvitt inte kan stå upp bättre mot Elfsborg som vinner relativt enkelt med fina 3-1.Motorvägen från Göteborg till Varberg är en av de vackraste i Sverige och väl där orkar Degerfors inte punktera matchen trots en man mer i nästan en halvlek utan de tre blytunga poängen dundrar in på Jocke Perssons konto.I Malmö förlorar MFF sin tredje raka match och BK Häcken bevisar för alla att man sannerligen är ett lag för toppen i år. Intensiv debatt i studion om hur vi bör se på Malmös vaga inledning. Ryker Milos?Vi rundar av vår resa i vackra Kalmar där Djurgården får ta den långa vägen hem med 0-1 och Rydström knyter ännu en skalp i bältet.Dessutom räknar vi iskallt med att GIF Sundsvall kommer skimra efter texten på den egna hemsidan inför kvällens match mot Mjällby.Studio Allsvenskan hittar du överallt och avsnittet finns ute för alla nu.