Studio Allsvenskan

Share

"Han dominerade fullständigt"

Vi finns även på Patreon – där du får alla avsnitt reklamfritt DIREKT efter inspelning, och dessutom tillgång till vår nya poddserie. Teckna upp dig här!


Äntligen måndag. Äntligen Studio Allsvenskan!


Vi ger er allt från helgens matcher.

AIK är äntligen AIK igen och vinner med trygga, underbara 1-0 mot IFK Norrköping.

GIF Sundsvall är kvar i Superettan medan Hammarby seglar iväg och vinner enkelt med 5-1.

Bajen är på riktigt att räkna med i år.

Degerfors begår hemmadebut i Örebro och förlorar mot Häcken med 1-2. Degerfors måste börja förvalta sina målchanser och minimera misstagen i backlinjen.

Rydströms Kalmar åker till blåsiga Varberg och vinner med 3-0 och vi hyllar både Simon Skrabb och Oliver Berg så vi slår knut på oss själva.

Underbar, intensiv och vacker inramning på Olympia där Marcus Berg ännu en gång visar mästarklass medan HIF har svårt att skapa målchanser.

Vi rundar av spektaklet med en unisont och välförtjänt MEGAHYLL av Mjällby som spelar en defensiv från himmelriket och besegrar Djurgården med 1-0.

Missa inte måndagens upplaga av Studio Allsvenskan.

Ute för alla överallt nu.

More Episodes

8/15/2022

"De är ostoppbara för tillfället!"

Vi finns även på Patreon där du får ALLA våra avsnitt reklamfria direkt efter inspelning och dessutom tillgång till våra exklusiva poddserier. Bli medlem här!Studio Allsvenskan frustar på i bättre form än någonsin.Vi älskar måndagar för då får vi äntligen träffas och bli den samlade lägerelden för helgens alla matcher.Vi börjar i Helsingborg där vi undrar vem som ska göra målen nu när spelet ser bättre ut än på länge. Birro hyllar Helsingborgs supportrar innan vi tar oss till Malmö där vi går igenom de enkla 3-1 mo Gif Sundsvall.Är allt kört för Sundsvall nu? Ser Malmö annorlunda ut under Georgsson?Vi tar ett brottartag runt AIK:s hysteriska energiläckage mot domarna under matchen mot Värnamo. Samtidigt älskar vi när storklubbar sätter press på domarna. Lustig hyllas också för sin intervju efter match.Håller ni med oss? Vinner eller förlorar AIK på att jaga domarna så hårt?Värnamo är Sveriges kaxigaste allsvenska lag just nu, totalt orädd, med en skimrande Marcus Antonsson längst fram.Djurgården lyckas med sin "turnover" (uttalas med italiensk touch) och slår Kalmar (som ändå krigar sig NÄSTAN tillbaka) och vinner med 3-2.Vi ser redan nya linjer i IFK Norrköpings spel efter 1-1 borta mot Elfsborg och sedan undrar vi varför Degerfors inte ser lika desperata ut under HELA matchen som man gör i slutet av den.Mot slutet blir det en hätsk, intensiv och angelägen diskussion om hur dåligt den känslomässiga aspekten tas till vara i svensk sportjournalistik. Är allt för välkammat? Handlar allt bara om siffror och XG? Finns det utrymme för olika åsikter, för passion och känslor?Birro går på högvarv efter att ha tagit del av en en befriande diskussion om United efter att ha tagit del av ett fantastiskt inlägg från sportjournalisten Jesper Hussfelt.Finns ute för alla överallt.