Studio Allsvenskan

Share

Bojan Djordjic: "AIK borde vinna Allsvenskan oftare"

Studio Allsvenskan finns även på Patreon – där får du tillgång till vår nya poddserie "Allsvenskans talangakademier", Daily Show och dessutom ALLA våra avsnitt direkt efter inspelning reklamfritt. Teckna upp dig här!


Bojan Djordjic är en av svensk fotbolls allra största profiler.


Både på och utanför planen.


Både då och nu.


Han har bibehållit sin plats på den stora scenen som uppskattad och uppriktig expert i Viasat, både gällande engelsk, europeisk och numera allsvensk damfotboll.

Han är en människa som säger vad han tycker och står för vem han är.


Han en frisk fläkt i ett rätt slutet och tillrättalagt medialt landskap.


I detta avsnitt handlar det om allt från Bojans talangarbete i Brommapojkarna till AIK:s lagbygge med Jordan Larsson i spetsen och om Bartosz Grzelak som tränare. Dessutom en del om tiden i Manchester United. 


Det blir också mer om säsongen 2022 och en arsenal med lyssnarfrågor.


More Episodes

8/15/2022

"De är ostoppbara för tillfället!"

Vi finns även på Patreon där du får ALLA våra avsnitt reklamfria direkt efter inspelning och dessutom tillgång till våra exklusiva poddserier. Bli medlem här!Studio Allsvenskan frustar på i bättre form än någonsin.Vi älskar måndagar för då får vi äntligen träffas och bli den samlade lägerelden för helgens alla matcher.Vi börjar i Helsingborg där vi undrar vem som ska göra målen nu när spelet ser bättre ut än på länge. Birro hyllar Helsingborgs supportrar innan vi tar oss till Malmö där vi går igenom de enkla 3-1 mo Gif Sundsvall.Är allt kört för Sundsvall nu? Ser Malmö annorlunda ut under Georgsson?Vi tar ett brottartag runt AIK:s hysteriska energiläckage mot domarna under matchen mot Värnamo. Samtidigt älskar vi när storklubbar sätter press på domarna. Lustig hyllas också för sin intervju efter match.Håller ni med oss? Vinner eller förlorar AIK på att jaga domarna så hårt?Värnamo är Sveriges kaxigaste allsvenska lag just nu, totalt orädd, med en skimrande Marcus Antonsson längst fram.Djurgården lyckas med sin "turnover" (uttalas med italiensk touch) och slår Kalmar (som ändå krigar sig NÄSTAN tillbaka) och vinner med 3-2.Vi ser redan nya linjer i IFK Norrköpings spel efter 1-1 borta mot Elfsborg och sedan undrar vi varför Degerfors inte ser lika desperata ut under HELA matchen som man gör i slutet av den.Mot slutet blir det en hätsk, intensiv och angelägen diskussion om hur dåligt den känslomässiga aspekten tas till vara i svensk sportjournalistik. Är allt för välkammat? Handlar allt bara om siffror och XG? Finns det utrymme för olika åsikter, för passion och känslor?Birro går på högvarv efter att ha tagit del av en en befriande diskussion om United efter att ha tagit del av ett fantastiskt inlägg från sportjournalisten Jesper Hussfelt.Finns ute för alla överallt.