Spiriturious

Share

January SHARE

Season 2, Ep. 38

ÄNTLIGEN är vi tillbaka i ett share - ett soloavsnitt, bara vi två - Emma och Josefina.


Vi var SÅ laddade inför det här samtalet och i dagens avsnitt berättar vi om våra takeaways från vårt POWERBOKSLUT av 2022, om våra ord för 2023 - orden som får sätta tonen för Spiriturious det här året - och hur Spiriturious kommer att lyfta till nästa nivå det här året.


Vi berättar också och pratar mycket kring månadens TEMA - UP LEVEL! Vad det betyder för oss och hur vi har lirat med det här ordet och kommer fortsätta ha det som vårt ledmotiv under månaden. Vi delar om drömmar och förväntningar inför 2023 och LOVAR att snart kommer chakraqerien ut!!


Emma har hittat en magisk pendel och försöker få reda i all spretighet. Josefina har varit hos sin magiker till naprapat - (a.k.a "Trollkarlen") och delar om allt som hon förändrat sedan den första "knäcken" där i början av december. No more koffein, ny meditation för att besegra allt självhat och självsabotage, och så lite struktur i ekonomin i både in och utflöden.


Det är spretigt, flödande och spontant men också djupt och vackert.


Vi avslutar också med att dra ett kort till oss alla för månaden OCH - såklart så rimmade det HELT med månadens tema och mycket med vårt nästa avsnitt.


Följ gärna oss på @spiriturious. Josefina hittar ni på @jflowsthlm och Emma på spirituous_emma.


TACK för att ni lyssnar!


Peace & Love


Emma och Josefina


Sound: Tex, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman

Artwork: Mikaela Aare


More Episodes

3/17/2023

Holistisk och Hållbar Hudvård med Ulrika Roth

Season 2, Ep. 47
Vi fortsätter vårt Self-Care tema och får i det här avsnittet stifta bekantskap med härliga Ulrika Roth.Ulrika är Self-Care-entreprenören som grundade Great Products som satsar på naturliga hållbara skönhetsprodukter med hög effektivitet. De älskar återvinningsbara förpackningar, biologiskt nedbrytbara material och strävar hela tiden för att hitta nya mer miljövänliga alternativ. De jobbar hela tiden med att testa och handplocka nya naturliga och hållbara produkter för att kunna behandla huden med hälsosamma och vårdande ingredienser som inte skadar vår hud, kropp, sinne eller vår miljö.Ulrika är också delägare i det spirituella Communityt och kristallshopen Oh la Moon där hon jobbar som VD. För oss innebär Self-Care bland annat att ta hand om sin kropp och sin hud på bästa sätt därför var vi väldigt nyfikna på hur Ulrika som expert på hudvård och återförsäljare av handplockade hälsosamma produkter ser på Self-Care utifrån dessa perspektiv. Ulrika delar frikostigt med sig kring vad hon tycker är viktigt när hon väljer ut produkter och vad som vägledande just nu. Vi får ta del av hennes egen hudvårdsrutin och vilka viktiga komponenter som för henne ingår i en sund, hållbar och hälsosam Self-Care rutin när det kommer till hudvård. Vi var också oerhört nyfikna på vad som ligger i framtiden och vad vi kan förvänta oss framåt både inom hållbar och miljövänlig hudvård men också för Oh la Moon.Ett lärorikt och spännande avsnitt för alla oss som älskar effektiv hudvård i kombination med hållbarhet för både miljön och våra kroppar.  Om du är nyfiken på Great Products och deras fantastiska produkter, kika in på hemsidan greatproducts.se och följ dem på Instagram, @greatproducts_beauty. Vill ni veta mer om Oh la Moon och allt fantastiskt som händer där gå in och kika på ohlamoon.se eller på Instagram @ohlamoon.se. Ulrika hittar ni på Instagram som @ulleroth.TACK för att ni lyssnar!Peace & Love Emma och JosefinaSound: Text, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman.Artwork: Mikaela Aare
3/10/2023

Self-Care med Soul Care-duon Therese och Lovisa från Oh La Moon

Season 2, Ep. 46
Välkomna till första avsnittet i MARS! Temat för mars månad är Self-Care, ett mustigt, mångfacetterat ämne som kan innebära så mycket härligheter beroende på person och vad man lägger i ordet.Vi inleder temat med detta ljuvliga samtal med underbaraTherese och Lovisa från Oh la Moon och Podcasten Soul Care. Oh la Moon är ju ett starkt och engagerat community där man inspirerar varandra till att leva en mer spirituell livsstil. Men det är ju såklart också en kristallshop, därför ville vi passa på, när vi träffade dessa kunniga kristallexperter, att fråga hur en kan använda kristaller i sitt liv, för manifestation, självutveckling men framförallt för Self-Care.Hur börjar man, vilka kristaller skall man satsa på och hur många behöver man? Så är ni nyfikna på kombinationen kristaller och Self-Care så ska ni definitivt in och lyssna.Vi var också väldigt nyfikna på Lovisa och Thereses egna erfarenheter kring Self-Care, deras rutiner och tankar om hur man kan integrera det i sin vardag.  De ger enkla och värdefulla tips som kan göra stor skillnad kring hur du ser på dig själv och för att öka din självkärlek. Vi pratar om vikten av att stanna upp och verkligen lyssna till vad du mår bra av, vad du tycker är kul och vad du känner just nu, och göra mer av det. Att det är okej att avboka en middag eller aktivitet för att sätta hälsosamma gränser för sig själv. Det blir ett härligt bubblande samtal med två fantastiska personer som verkligen bjuder på sig själva och sin kunskap, detta vill ni inte missa!Om du är nyfiken på Oh la Moon och allt fantastiskt som händer där gå in och kika på ohlamoon.se eller på Instagram @ohlamoon.se, Podcasten heter Soul Care Podcast och finns där alla poddar finns. Är ni nyfikna på Lovisa och Therese följ dem på Instagram @olovisa och @thereselp  TACK för att ni lyssnar!Peace & Love Emma och JosefinaSound: Text, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman.Artwork: Mikaela Aare