Share

cover art for #135 - Trening og ernæring til lange løp

Gode Dager

#135 - Trening og ernæring til lange løp

Season 4, Ep. 74

Det er under tre uker til start i et av verdens lengste skirenn fra Vingerom til Oslo.Vi har huket inn en av landets mest kompetente utholdenhets-trenere, Mats Johansen fra Robust Coaching for å optimalisere for Lars og Øystein, og kanskje redde Kristian. Kanskje.

More episodes

View all episodes

 • #143 - Lytterspørsmål spesial

  01:02:24
  Hvordan få i seg det man trenger av næring? Gode vaner rundt måltider? Spiser alle i kiosken en kilo sjokkis og kjeks før leggetid? Vi svarer på lytternes spørsmål.
 • #142 - Vårslipp

  49:41
  Vi er i ferd med å riste av oss den siste runden med sykdom etter vinteren og gleder oss til å ta frem løpeskoa! Men hva skal vi trene mot i sommer?
 • #141 - Post Birkebeinerrennet

  59:35
  Strålende sol, perfekte løyper og vannblemmer - FOR en dag! Kioskens to deltagere går gjennom opplevelsen fra helgens birkebeinerrenn.
 • #140 - Pre Birken

  47:48
  En liten arbeidsuke igjen til birkebeinerrennet, og vi ser på det viktigste du kan gjøre noe med før det braker løs.
 • #139 - Hafjell skimaraton og brukket ski

  39:24
  Pendlerrennet ble dessverre avlyst etter at syndefloden traff Nordmarka og Romeriksåsen. Heldigvis var det skirenn på Hafjell, så vi satte kompasskurs til Mosetertoppen og Hafjell skimaraton.
 • 77. #138 - Fluorfritt - alt du trenger å vite

  41:29
  Hva skal vi smøre med i ruskeværet som er meldt til helgen? Det lurer vi på, og om ikke det var nok så skal det gjøres fluorfritt! Vi kryper til korset og ringer en venn - Henrik Johnsen i Swix hjelper oss med kunnskap i nøden.
 • 76. #137 - Middels værmelding, sykdom og for små trinser

  50:44
  Det er få dager igjen til årets lengste skitur med startnummer for kiosken, og vi gjør opp status. Blir Øystein og Kristian friske til start? Finner Lars store nok trinser? Og bør vi vurdere vannski fra Vingrom til Oslo?
 • 75. #136 - Ol-fakkel, jubileumsbolle og lytterspørsmål

  47:43
  Øystein har hatt en morgen utenom det vanlige, vi tar tempen på forberedelsene til Pendlerrennet, og vi svarer på noen utvalgte spørsmål som har kommet inn.

Comments