SF-Podden

Share

Ydmykelse, sofasupportere og endring med gjest Pontus Engblom

Season 3, Ep. 85

SF-Podden er tilbake. Gjest i studio er den nye spissen til Sandefjord, Pontus Engblom. Engblom forteller valg han måtte ta i sin oppvekst, hvor han var aktiv både som hockey, innebandy og fotballspiller. Dette er en del av de ti faste spørsmålene som SF-Podden stiller spillere når de er på besøk. Vet du hvilken kjent internasjonal fotballspiller Pontus vokste opp med, og spilte innebandy med? Hint; han har samme etternavn som en meget kjent svensk ishockeyspiller.


Kampene mot Ranheim og Stabæk diskuteres, inkludert SF-Poddens spillerbørs. Det var noen likhetstrekk i de to kampene, noe gutta i studio trekker frem. SF var best i første omgang i begge kampene, men spiller dårlige andre omganger, og mot Ranheim, svært dårlig. Hva var årsaken til det? Den nye vingbacken Eleftheriou ble også svært lite brukt på høyresiden gjennom begge kampene, er Sandefjord Fotball for venstrevridde?

Engblom kommer med interessante synspunkter fra innsiden, og avslører at spillerene selv også var svært misfornøyde med det som ble vist i andre omgang.


Søndag er det ny kamp mot Kristiansund. SF-Podden tar ut laget som de mener bør starte mot Kristiansund, de foreslår en formasjonsendring, vil du også bytte formasjon?

Tilskuertallene på de to hjemmekampene som ble diskutert var urovekkende lave, noe gutta i studio ikke er særlig fornøyde med. De tar et lite oppgjør med "sofasupportere", som de mener bør komme seg ut av sofaen og opp på stadion, istedenfor å bare vise misnøye andre steder.

More Episodes

Comments