Sex på riktigt - med Marika Smith

Share

106. Jag behöver spänna benen för att komma - hur får jag ihop det med samlag?

Season 7, Ep. 106

Varför är det så mycket knepigare att få orgasm inför sin partner än på egen hand, fast tekniken är densamma? Och är det verkligen så att alla andra får till orgasm medan de knullar, utom jag? 

Den här veckans avsnitt blir ett sånt där med en massa tekniktips och nörderi i kroppsställningar, som jag vet att många uppskattar. Men det blir också ett viktigt samtal om varför vi tappar kontakten med vår kroppar, särskilt vi som uppfostras som kvinnor, och lägger krutet på att vara till lags och ge till andra, och hur det ställer till det för orgasmförmågan. Lina från avsnitt 42 är tillbaka och vill ha ännu mer kunskap om orgasmer, och får en massa knep ooh tricks, som du som lyssnar kan tjuvlyssna på och sno med dig till ditt eget sexliv. Mycket nöje!


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration

More Episodes

5/29/2022

110. En hands-on-lektion i dominans

Season 7, Ep. 110
Ett klassiskt dilemma när man är nyfiken på BDSM är när den som vill vara undergiven har mer erfarenhet än den som vill vara dominant. Hur gör man för att “komma ikapp”, vad är det egentligen man behöver kunna, och hur hittar man det där sexiga lugnet och tryggheten i vad man håller på med när man är rookie, som man så gärna vill bjuda sin partner på, och som är själva grejen hen tänder på?Det här är ett alldeles särskilt avsnitt, för idag sitter vi inte bara i min coachingsoffa och bara pratar om sex, utan vi flyttar över samtalet till praktik, och dagens gäster får prova att här i mitt coachingrum gå in i en magisk energi som dominant och undergiven och prova några olika tekniker, med små medel och STOR effekt.Gästerna Per och Anna ska få med sig några säkra kort att utforska vidare hemma, och du som lyssnar kan spetsa öronen du med om du också skulle vilja doppa tårna i den här spännande världen - kanske lyssna tillsammans med någon som är lite äventyrligt lagd som du? Och förstår du inte alls grejen med BDSM - lyssna ändå, för det är underbart att höra när en sexig vibration uppstår mellan två människor med så små skiftningar i dynamik - jag lovar att du kommer gilla det.Ett tips är att om du just nu befinner dig i en bullrig miljö, att byta till en annan podd just nu och återkomma till det här avsnittet när du har det lugnt och tyst omkring dig. För det här är något alldeles speciellt - små små viskningar, smekningar, rasslande kedjor och dunsande smiskredskap, ljud som slingrar sig in i öronen som små sexiga tungor - det vill du inte missa.Läs mer om mig på www.sexinspiration.sePrivat coaching för singlar, par och flersammaOnlinekurser i alla möjliga sorters sexInstagram: Sexinspiration