Sex på riktigt - med Marika Smith

Share

104. Jag läkte från övergreppen genom att fokusera på det roliga

Season 7, Ep. 104

Hur hittar man det roliga och kraftfulla i sex igen efter åratal av att bli behandlad illa av sin partner, hur tar man tillbaka makten över sin lust utan att förlora sin förmåga att känna sårbarhet, och är det möjligt att fortsätta älska den som gjorden en så illa, på ett sunt sätt?

I det här avsnittet möter jag Elisabeth från avsnitt 53 igen, som är gift med Daniel som var med förra veckan. Han berättade hur han brutit sina destruktiva mönster kring sex som bestod av tjat, press och manipulation mot Elisabeth som bottnade i dålig självkänsla, och byggt upp den genom att tänka på nya sätt kring sig själv och sin sexualitet. Ni är flera som hört av er och tackat för det avsnittet redan, både de som varit i Daniels situation och de som haft en partner som varit det. Jag blir alltid glad att höra när podden påverkat någons sexliv, men det här ämnet kändes förstås extra viktigt. Så tack!

Men idag är det som sagt Elisabeths tur att berätta sin version av parets förflutna, men framför allt reflektera över hur hon tagit sig framåt, återtagit makten över sin egen lust och är i full färd med att utforska nya sexuella sidor av sig själv. Välkommen att lyssna.


Läs mer om mig på www.sexinspiration.se

Privat coaching för singlar, par och flersamma

Onlinekurser i alla möjliga sorters sex

Instagram: Sexinspiration

More Episodes

5/29/2022

110. En hands-on-lektion i dominans

Season 7, Ep. 110
Ett klassiskt dilemma när man är nyfiken på BDSM är när den som vill vara undergiven har mer erfarenhet än den som vill vara dominant. Hur gör man för att “komma ikapp”, vad är det egentligen man behöver kunna, och hur hittar man det där sexiga lugnet och tryggheten i vad man håller på med när man är rookie, som man så gärna vill bjuda sin partner på, och som är själva grejen hen tänder på?Det här är ett alldeles särskilt avsnitt, för idag sitter vi inte bara i min coachingsoffa och bara pratar om sex, utan vi flyttar över samtalet till praktik, och dagens gäster får prova att här i mitt coachingrum gå in i en magisk energi som dominant och undergiven och prova några olika tekniker, med små medel och STOR effekt.Gästerna Per och Anna ska få med sig några säkra kort att utforska vidare hemma, och du som lyssnar kan spetsa öronen du med om du också skulle vilja doppa tårna i den här spännande världen - kanske lyssna tillsammans med någon som är lite äventyrligt lagd som du? Och förstår du inte alls grejen med BDSM - lyssna ändå, för det är underbart att höra när en sexig vibration uppstår mellan två människor med så små skiftningar i dynamik - jag lovar att du kommer gilla det.Ett tips är att om du just nu befinner dig i en bullrig miljö, att byta till en annan podd just nu och återkomma till det här avsnittet när du har det lugnt och tyst omkring dig. För det här är något alldeles speciellt - små små viskningar, smekningar, rasslande kedjor och dunsande smiskredskap, ljud som slingrar sig in i öronen som små sexiga tungor - det vill du inte missa.Läs mer om mig på www.sexinspiration.sePrivat coaching för singlar, par och flersammaOnlinekurser i alla möjliga sorters sexInstagram: Sexinspiration