Share

cover art for 221. Han sålde för 36 miljoner under ett år! Mehrdad Zarvani är toppsäljaren som tagit rekryteringsbranschen med storm

Säljpodden

221. Han sålde för 36 miljoner under ett år! Mehrdad Zarvani är toppsäljaren som tagit rekryteringsbranschen med storm

Ep. 221

Idag har vi med oss en högpresterare utöver det vanliga.


På ett av Sveriges mest välkända rekryteringsbolag, Bravura, sålde han för fler miljoner än någon annan gjort under ett budgetår (36 miljoner!). Och under pandemin ledde han ett säljteam som drog in över 250 miljoner i nya affärer.


I dagens avsnitt berättar Mehrdad Zarvani några av hemligheterna bakom hans framgångar och ger oss konkreta säljtips vi kan nyttja för att stänga fler affärer.


Trevlig lyssning!More episodes

View all episodes

 • 229. 229. Digitala verktyg DEL 2 (även kostnadsfria) som ökar din försäljning - Leo & Rickard Amidani ger sina bästa tips

  49:22
  Detta är del 2 av 2 om digitala säljverktyg där vi går djupare in på: E-signeringsverktygAI analysverktyg för möten och samtalE-postverktyg för säljareMed mera!För er som inte känner till min sparringpartner i dessa avsnitt, Rickard Amidani, så är han marknadschef för Trade-segmentet på miljardföretaget Solar Sverige och gav fantastiska tips på hur man säljer på LinkedIn i avsnitt 187. Dessförinnan har han inom olika branscher jobbat som säljare, säljledare, och kommersiell chef.Trevlig lyssning!
 • 228. 228. Digitala verktyg DEL 1 (även kostnadsfria) som ökar din försäljning - Leo & Rickard Amidani ger sina bästa tips

  41:36
  Jag har alltid haft en förkärlek för digitala verktyg och hur de kan hjälpa mig sälja mer och effektivisera mitt arbete. I avsnitt 1 och i vårt kommande avsnitt 2 av digitala verktyg diskuterar jag, Leonardo, med ingen mindre än Rickard Amidani vilka verktyg som finns på den svenska marknaden och hur de ska användas för att hjälpa säljare nå nya höjder.För er som inte känner till Rickard Amidani så är han marknadschef för Trade-segmentet på miljardföretaget Solar Sverige och gav fantastiska tips på hur man säljer på LinkedIn i avsnitt 187. Dessförinnan har han inom olika branscher jobbat som säljare, säljledare, och kommersiell chef.Vi kommer i dessa två avsnitt att gå igenom:Prospekteringsverktyg Verktyg för att skicka videos i säljprocessenVerktyg för att skicka ljudfiler i säljprocessenCRM-systemE-signeringsverktygAI analysverktyg för möten och samtalE-postverktyg för säljareMed flera!Trevlig lyssning!
 • 226. 227. *Säsongsavslutning* Q&A från december 2023 med Leo - Lyssnarnas knepiga säljfrågor besvaras med konkreta säljtips!

  25:49
  I dagens avsnitt besvarar Leo lyssnarfrågor från december där han bl.a. tar upp:Jalle Hagström - Försäljningschef Sharp Business Systems: Vilka tips har du om hur man på bästa sätt ska förbereda sig inför olika moment i säljprocessen? Vad är "good enough" och vad är överförberedelser?Ajdin Crnovic - Grundare av Simple Group: Vad är din syn på content och personal branding för att "aldrig mer behöva ringa ett kallt samtal"? (OBS: Leo utmanar detta!).Frida Roback - Egenföretagare inom säljande texter: Hur tar du reda på om en kund är rätt kund för dig? Alltså att kunden är värd att lägga tid och energi på?Josef Nilsson - Frilansare Framgångsakademien: Berätta gärna mer om storytelling och hur det fungerar i sälj!Filip Borg Pålsson - Bilsäljare Moberg bil: Kan du ge mig några konkreta tips inom Time Management? Och fler därtill!Trevlig lyssning!
 • 226. 226. Q&A från november 2023 med Leo - Lyssnarnas knepiga säljfrågor besvaras med konkreta säljtips!

  30:38
  I dagens avsnitt besvarar Leo lyssnarfrågor från november där han bl.a. tar upp:Robert Lindberg: Hur har podden hjälpt dig i ditt arbete och skulle du vilja vara utan den resan nu med lite återblick i backspegeln?Jimi Renfjord: Du prata ofta om att man ska utmana kunden, det skulle vara intressant att höra om konkreta exempel på hur man lyckas med detta.Niklas Grönstrand: Kan du berätta mer om en bra metod för att hantera invändningar?André Assalin: Hade velat veta mer om hur man hanterar prisförhandlingar. Främst ”för dyrt vs konkurrenter”.Och fler därtill!Trevlig lyssning!
 • 225. 225. David Khan - En av hotellbranschens bästa säljare och tillika nordisk säljdirektör på Nordic Hotels & Resorts ger oss sina bästa säljtips

  47:10
  Idag har vi med oss David Khan, nordisk säljdirektör på Petter Stordalens Nordic Hotels & Resorts. Utöver att ansvara för försäljningen på 42 hotell sköter han fortfarande några av de största internationella kundkontona. Vad har han lärt sig av att jobba sig igenom samtliga sälj-led, från innesäljare till utesäljare till försäljningschef? Och hur är det att arbeta med internationell försäljning? Dessa frågor och många fler besvaras i dagens avsnitt av Säljpodden. Trevlig lyssning!
 • 224. 224. Fungerar verkligen kalla mail och konvertering på LinkedIn? En av Sveriges främsta på "Säljande texter", Frida Roback, ger oss hennes bästa tips

  31:22
  Idag har vi med oss en expert på att skriva säljande texter, copywritern Frida Roback. Frida är en person Leonardo slaviskt följt på LinkedIn sedan han först fick upp henne i sitt flöde. En förebild inom säljande texter!En av sakerna som att hon sticker ut är att hon både är stjärna på marknadsföring och sälj. Som inte minst bevisas genom att hon under sin första månad som egenföretagare fick in två av Sveriges största fastighetsbolag som kunder. Via mail! Och idag hjälper hon drivna företagare och säljteam att få nya kunder och leads - genom att skriva säljande texter på Linkedin och via mail".Trevlig lyssning!
 • 223. 223. Kanske Sveriges mest bokade föreläsare inom AI, Amer Mohammed, berättar om hur säljare behöver anpassa sig till det som kommer

  37:02
  Idag har vi med oss Amer Mohammed, en av Sveriges mest bokade föreläsare inom AI, Artificial Intelligence, och hur säljet påverkas och kommer att påverkas av dess framfart.Han beskriver sig själv som en programmerare, nörd och entreprenör som kraschat bolag, lyckats sälja bolag, varit en av världens bästa World of Warcraft spelare, hjärnan bakom Stena Lines AI satsningar innan AI blev det buzzwordet det är idag och räddat Coop från total nedstängning efter den stora IT attacken 2021.Idag flitig föreläsare, senior rådgivare och investerare.Han besöker Säljpodden för att hjälpa oss förstå hur våra säljorganisationer och säljare kan behöva anpassa oss till det som sker i omvärlden. Leonardo utlovar också sina tre bästa tips på AI-verktyg säljare kan använda för att öka sin försäljning.Trevlig lyssning!
 • 222. 222. Rufus Wiena - Från coaching av presidenter till samarbeten med världsmästare i minne. Idag går vi igenom hans 3-stegsmetod för maximal prestation.

  50:28
  Rufus Wiena gästar oss i dagens avsnitt. En välkänd expert på minnesträning, fokusträning och strategier på att läsa av och styra sin publik. Oavsett om det är ett 1-1 möte eller en show framför tusentals personer. Han har haft möjligheten att både träffa och arbeta med storheter som världsmästaren i minne, Jonas von Essen, till USAs fd president Donald Trump och Mexikos regering.I dagens avsnitt får vi chansen att höra Rufus story och även få konkreta tips på allt ifrån hur vi kan arbeta med mental träning inom säljyrket till vad folk gör runt om i världen som behöver sälja för att överleva. Trevlig lyssning!