Latest episode

 • 13. Slik bruker du humor i salg

  35:12
  Humor kan være et bra verktøy for en selger, men humor kan også gå veldig galt. Jon Morten Melhus har drevet med humor hele livet, og lever å hjelpe bedrifter med humor på jobben. I denne episoden deler han sine beste tips om hvordan selgere kan bruke humor i salgsprosesser, og hva du absolutt ikke må gjøre.Hva slags humor fungerer i salgssituasjoner, hva kan selgere lære av standup-komikere og hvordan skal jeg bli mer morsom? Det er blantt spørsmålene du får svar på i denne episoden av salgsrommet.Du kan lese mer om Jon Morten og humor på jobben på hjemmesiden hans: https://begeistring.no/

More episodes

View all episodes

 • 12. Hva kan selgere lære av toppidrettsutøvere?

  25:32
  Jacob Faye Lund er bruktbilsjef hos Møller Kalbakken, og tidligere toppidrettsutøver. Han forteller at det er mange likheter mellom de to yrkene, og at selgere kan lære mye av toppidrettsutøvere. I denne episoden deler Jacob sine erfaringer, og kommer med sine råd til de som vil lykkes som selgere i bilbransjen.
 • 11. Fornøyde kunder gir økt salg

  21:23
  - Hvis kundene dine har suksess, vil du ha suksess. Det gir økt salg og mindre frafall av kunder.Det forteller Fahim Azimi Waaler. Han er gründeren bak Customer Success Consulting, og lever av å hjelpe salgsorganisasjoner med å få fornøyde kunder.
 • 10. Hva inspirerer selgere?

  30:02
  Inspirerte selgere presterer bedre. Christian Kielland og konsulentselskapet STI har undersøkt hva som inspirerer selgere mest, og et område utpeker seg som spesielt viktig. I denne episoden deler Cristian resultatene av undersøkelsen, og innsikt i hva ledere bør legge vekt på for å inspirere sine selgere.Rapporten kan lastes ned her: https://digital.sti-norway.no/last-ned-sales-insight-report-2022
 • 9. Salgstrening med kunstig intelligens

  33:00
  Gründerne i Future Ready har laget et system for å trene selgere med kunstig intelligens. Alexander Barry forteller hvorfor det er så viktig at selgere trener hele tiden, og hvordan ny teknologi kan hjelpe selgere til å gjøre en bedre jobb.
 • 8. Vedis Gjestemoen

  31:08
  Vedis Gjestemoen har tatt Norges eneste utdannelse for selgere. Her forteller hun hvorfor hun valgte å bli selger, hva hun fikk ut av studiet og hvordan hun bruker utdannelsen i jobben som ung salgsansvarlig hos Talerlisten.
 • 7. Nina K. Hareide-Larsen

  30:08
  Hva skal til for å få en egen kontaktperson hos Meta? Hva blir det neste store innen sosiale medier?Nina K. Hareide-Larsen forteller hvordan det er å jobbe i et selskap som alle har en mening om.