Share

cover art for S02E10 - Q&A

Rosa Røvere

S02E10 - Q&A

Ylva svarer på spørsmål fra lytterne.

More episodes

View all episodes

 • S02E09 - Like barn leker best

  14:20
  Hvordan har det gått med Ylva siden løslatelsen? Har hun tilpasset seg A4-livet? Og har hun klart å holde seg unna rus?
 • S02E08 - Meldeplikt

  19:57
  Selv om Ylva nå er løslatt er hun ikke helt fri. Nå kan det minste feilsteg gjøre at hun havner tilbake i kriminalomsorgen, og i verste fall tilbake til høysikkerhetsfengsel.I dag skal vi være med Ylva når hun har meldeplikt. Her skal kriminalomsorgen grave i livet hennes og vurdere om hun har det som skal til for å være løslatt.
 • S02E07 - Rosa jul

  18:15
  Når du åpner gaver og spiser ribbe i år er det over 4000 andre mennesker som feirer jul alene på cella. For mange innsatte er jula den tøffeste tiden i fengslet, hvor savnet etter familien blir ekstra sterkt. For noen kan det savnet bli så sterkt at de rømmer. Ylva har selv feiret jul i fengsel flere ganger og har sett hvordan høytiden påvirker humøret på innsiden. For hvordan er det å sitte og vite at de du kjenner samles for å feire jul, når du selv må spise ribba alene på cella?
 • S02E06 - A4-livet

  18:07
  Ylva er endelig løslatt og har startet A4-livet. Hvordan skal hun klare å holde seg på matta?
 • S02E05 - Kunsten å holde seg i skinnet

  16:24
  Ylva skal løslates om noen dager og planlegger å feire med champagnefrokost. Hvordan skal hun klare å holde seg i skinnet? Klarer hun å legge det gamle livet bak seg? Og kan A4-livet være noe for noen som har opplevd så mye som Ylva?
 • S02E04 - Husmorsdop

  17:34
  Ylva har snart sonet ferdig en dom på 5 år for salg av narkotika og oppbevaring av våpen. Nå gjenstår det bare en siste test før hun løslates - å bo for seg selv uten oppsyn. Hvordan er det å sone i sitt eget hjem? For selv om det er ingen som låser døra på utsiden har fengslet strenge krav til de som som skal sone resten av straffen sin hjemme.
 • S02E03 - Å sone med overgripere

  16:51
  Det er ingen hemmelighet at innsatte som soner for overgep, er nederst på rangstigen i et fengsel. Og mange innsatte har selv vært utsatt for overgrep. Hvordan er det å sone sammen med mennesker som er dømt for overgrep og mishandling?
 • S02E02 - "Jeg drepte stefaren min".

  16:33
  "Marianne" sitter inne for drap. Hva får noen til å drepe? Hvordan lever man videre med en drapsdom? Og hvordan er det å sitte inne i så mange år når man har barn og barnebarn på utsiden?