Share

cover art for S02E04 - Husmorsdop

Rosa Røvere

S02E04 - Husmorsdop

Ylva har snart sonet ferdig en dom på 5 år for salg av narkotika og oppbevaring av våpen. Nå gjenstår det bare en siste test før hun løslates - å bo for seg selv uten oppsyn. Hvordan er det å sone i sitt eget hjem? For selv om det er ingen som låser døra på utsiden har fengslet strenge krav til de som som skal sone resten av straffen sin hjemme.

More episodes

View all episodes

 • S02E10 - Q&A

  11:07
  Ylva svarer på spørsmål fra lytterne.
 • S02E09 - Like barn leker best

  14:20
  Hvordan har det gått med Ylva siden løslatelsen? Har hun tilpasset seg A4-livet? Og har hun klart å holde seg unna rus?
 • S02E08 - Meldeplikt

  19:57
  Selv om Ylva nå er løslatt er hun ikke helt fri. Nå kan det minste feilsteg gjøre at hun havner tilbake i kriminalomsorgen, og i verste fall tilbake til høysikkerhetsfengsel.I dag skal vi være med Ylva når hun har meldeplikt. Her skal kriminalomsorgen grave i livet hennes og vurdere om hun har det som skal til for å være løslatt.
 • S02E07 - Rosa jul

  18:15
  Når du åpner gaver og spiser ribbe i år er det over 4000 andre mennesker som feirer jul alene på cella. For mange innsatte er jula den tøffeste tiden i fengslet, hvor savnet etter familien blir ekstra sterkt. For noen kan det savnet bli så sterkt at de rømmer. Ylva har selv feiret jul i fengsel flere ganger og har sett hvordan høytiden påvirker humøret på innsiden. For hvordan er det å sitte og vite at de du kjenner samles for å feire jul, når du selv må spise ribba alene på cella?
 • S02E06 - A4-livet

  18:07
  Ylva er endelig løslatt og har startet A4-livet. Hvordan skal hun klare å holde seg på matta?
 • S02E05 - Kunsten å holde seg i skinnet

  16:24
  Ylva skal løslates om noen dager og planlegger å feire med champagnefrokost. Hvordan skal hun klare å holde seg i skinnet? Klarer hun å legge det gamle livet bak seg? Og kan A4-livet være noe for noen som har opplevd så mye som Ylva?
 • S02E03 - Å sone med overgripere

  16:51
  Det er ingen hemmelighet at innsatte som soner for overgep, er nederst på rangstigen i et fengsel. Og mange innsatte har selv vært utsatt for overgrep. Hvordan er det å sone sammen med mennesker som er dømt for overgrep og mishandling?
 • S02E02 - "Jeg drepte stefaren min".

  16:33
  "Marianne" sitter inne for drap. Hva får noen til å drepe? Hvordan lever man videre med en drapsdom? Og hvordan er det å sitte inne i så mange år når man har barn og barnebarn på utsiden?