Share

cover art for Hvorfor hermetikk?

Rekommandert

Hvorfor hermetikk?

More episodes

View all episodes

 • Maneter

  01:25:27
  Det skal handle om maneter når vi sees nede på Kometen i Drammen. Gjest er marinbiolog Pia Ve Dahlen som blant annet har skrevet den meget populære boka «Verden under vann».Kjenn deres besøkelsestid om dere, som meg, sliter med å skjønne hva dette er for en merkelig skapning!Kan den tenke? Flytter den seg dit den vil, eller bare flyter den rundt? Hvor store kan de bli? Jeg har en million spørsmål!Blir nok en liten svingom innom anemoner og koraller også når vi først har sjansen.
 • Ultraløp

  01:37:55
  Det handler om de lange løpene på Rekommandert. Løpene for de som ikke synes at en maraton egentlig duger for å virkelig kunne få testa lunger, ledd og muskulatur. Årets første livekveld tar altså for seg de ordentlig lange løpene, Ultraløpene. Gjest er ultra-nerd Christian Ellefsrud som skal lose oss fra en tid da det å kunne løpe i timevis var en forutsetning for å få tak i mat, til å bli en av de raskest voksende idrettene i verden. En kveld i blodslitets og de ekstreme personlighetenes navn. 
 • Bonusrekommandert: «Arne Rignes; nudist og fotograf»

  01:09:11
  I sommer var jeg så heldig å få møte Thor Gotaas igjen, på en jobb vi hadde sammen i Alvdal. Vi hadde så vidt kommet oss av scena før han umiddelbart dro frem en bok av sekken og begeistret spurte meg «du har denna?» Jeg hadde ikke det. Hadde aldri sett boka før, hadde ikke hørt om den engang, og begynte umiddelbart å bla.Det var et ordentlig beist, stappa til randen med fotografier av en fotograf jeg vagt kunne huske Thor hadde fortalt meg om på en tidligere kveld; Arne Rignes. Nudisten og fotografen som eksperimenterte med å bade i surmelk og piske seg med brennesle. Fantastiske bilder med et enda mere fantastisk lydspor. For nå sto Thor ved siden av meg og la ut om hva det var jeg så på. Tror vi blei stående en halvtime.Nei, det blir rett og slett for dumt å ikke la flere være med på denne moroa! Vi smeller derfor utvalgte bilder fra boka opp på storskjerm og inviterer Thor tilbake for å fortelle oss om fotografiene vi ser på. Og, ikke minst, hvem dette rabalderet av et menneske Arne Rignes var.
 • Spørsmål ja takk!

  03:31
  Mandag 29.januar skal det handle om ultraløp! Send meg alle dine spørsmål på rekommandert.com
 • Nytt år og mye nytt herfra

  05:22
  Jeg er herved ikke lenger å finne på sosiale medier! All info finnes nå på rekommandert.com.