Share

cover art for En grej till: Succession avsnitt #9 – "The Grip Weeper"

Så vad händer?

En grej till: Succession avsnitt #9 – "The Grip Weeper"

Vi är tillbaka med en recap av Successions näst sista avsnitt, som också hör till ett av seriens allra bästa. Vi diskuterar Romans kollaps, Menckens obehagliga aura och blinkning till kejsardömet Tyskland, Gregs konstanta dåliga tajming, Ravas överdrivna oro, Ewan Roys ether moment och den hunsade Hugo.


Dessutom pratar vi Kens omhuldande av skurkrollen, funderar på Toms chanser att ”vinna” och är oense om Shivs godhet. Enjoy! 

More episodes

View all episodes

 • “Love is Blind” s05e04 – “Did I tell you he drives a Tesla?”

  36:08
  Vår recap av det fjärde avsnittet av senaste ”Love is Blind”-säsongen är här! Vi snackar Uches tidigare legation med Lydia och förmodade lössläppthet i Houston, kvinnor som ger keffa (och bra) råd till varandra, Johnnies bitterhet och fortsatta desperation, Izzys frieri och naturliga kemi med Stacy, Stacys tough love, Lydias bisarra diskussion med Aaliyah och medvetna sabotage samt Lydias toxic försök att få Milton på kroken, Ah, Lydia var verkligen on one i det här avsnittet. Vi pratar självklart också Aaliyahs beslut att lämna Uche hanging. Enjoy! 
 • En grej till: “Love is Blind” s05e03 – “I haven’t been entirely honest”

  28:08
  Dags för tredje avsnittet i vår ”Love is Blind”-recap. I dagens episod pratar vi JP:s stela kyssar, Stacys försök att öppna upp, Lydias försök att intala sig själv att hon är into Milton, Johnnies desperation och lögner, konsten att bli dumpad med stolthet, Chris’ brist på excitement och självklart cliffhangern med Uches avslöjande. Enjoy!
 • #94: SR:s ”Fas 3”-debacle, SD styr Sverige & Taylor Swifts NFL-fling

  47:20
  Tur att vi har ”Love is Blind”-episoderna för veckans huvudavsnitt är pretty dark. Vi börjar med att prata om SR:s debacle med podden ”Fas 3” som fick legitim kritik och ”las på is” efter bara ett avsnitt. Sen pratar vi om SD:s fortsatta politiska vinster som inkluderar nya beslut om att asylsökande ”inte ska få bo ute i samhället”. Oh, dessutom funderar Jimmie Åkesson på att använda militären för att komma till bukt med det urspårade gängvåldet.I ett försök att lätta på stämningen avslutar vi allt med att prata om Taylor Swifts nya fling med NFL-stjärnan Travis Kelce, jämförelserna med Beyoncé och funderingarna kring om deras dejtande bara är ett PR-trick. Enjoy! 
 • En grej till: “Love is Blind” s05e02 – “You’re sweeter than sugar”

  26:00
  Vi är tillbaka med en recap av andra avsnittet av den senaste "Love is Blind"-säsongen. Vi pratar snubbar som tror dom är unika med att dom har ”svårt att öppna upp”, att snyta sig i den amerikanska flaggan, Miltons nördighet, Lidyas råd, vilket tillfälle som fick Jon att gråta, Johnnies strategiska missar, Izzys popularitet och konstanta behov av att ”process” + mycket mer. Enjoy!
 • En grej till: "Love is Blind" s05e01 – Uche ain't shit

  39:51
  Den nya säsongen av ”Love is Blind” är här! Och med den våra instant reactions. I första avsnittet pratar vi säsongens karaktärer, latinas som inte kan sluta tjata om deras temperament och hur ”spicy” dom är, den skumma nigerianen, Uches röda flagga, JPs ”Blue Lives Matter”-vibes, att gråtandes glida ned för en vägg, vårt spoken word-hat, plus mycket mycket mer. Enjoy!
 • Livsrådet: Varför blir män i 30-årsålden chockade när skaffa-barn-frågan dyker upp?

  26:19
  I dagens Livsrådet svarar vi på en fråga från ”en kvinna runt 30” som noterat att alla jämnåriga män hon dejtar verkar bli chockade när frågan om att skaffa barn kommer upp. Tänker killar inte på barn? Pratar killar inte om barn sinsemellan? Är alla killar rädda för att skaffa barn tills dom har ett i famnen? Vi har svaren! 
 • En grej till: Våldtäktsanklagelserna mot Russell Brand & den lama Romarriket-trenden

  56:07
  I veckans En grej till pratar vi om våldtäktsanklagelserna mot Russell Brand, de fantasilösa konspirationsteorierna som följt och arbetsklimatet som möjliggjort hans beteende.Sen hatar vi på den lama Romarriket-trenden och konstaterar att hela grejen bara är en grej för vita. Enjoy!
 • #93: Ett omöjligt diskussionsklimat & ett hej då från Mama Rollins

  45:54
  Vi öppnade lådan med lyssnarfrågor och fick en kopplad till transpersoner och badrum. Men vi fastnade mest i ett konstaterade av att vissa frågor är snudd på omöjliga att diskutera utan upprörda känslor 2023. I andra halvan gästas vi av Jons mamma Sarah som säger hej då och ger oss sina takeaways efter fem veckor i Sverige. Enjoy!
 • Livsrådet: Vän som fått sparken från sina tre senaste jobb vill ha hjälp att få nytt jobb

  21:16
  I veckans Livsrådet tar vi upp en snårig fråga kopplad till vänskap och arbete. Frågeställaren har en vän som vill ha hennes hjälp med att bli anställd på företaget hon arbetar på. Problemet? Vännen har fått sparken från sina tre senaste jobb.