Så vad händer?

 • #94: SR:s ”Fas 3”-debacle, SD styr Sverige & Taylor Swifts NFL-fling

  47:20
  Tur att vi har ”Love is Blind”-episoderna för veckans huvudavsnitt är pretty dark. Vi börjar med att prata om SR:s debacle med podden ”Fas 3” som fick legitim kritik och ”las på is” efter bara ett avsnitt. Sen pratar vi om SD:s fortsatta politiska vinster som inkluderar nya beslut om att asylsökande ”inte ska få bo ute i samhället”. Oh, dessutom funderar Jimmie Åkesson på att använda militären för att komma till bukt med det urspårade gängvåldet.I ett försök att lätta på stämningen avslutar vi allt med att prata om Taylor Swifts nya fling med NFL-stjärnan Travis Kelce, jämförelserna med Beyoncé och funderingarna kring om deras dejtande bara är ett PR-trick. Enjoy! 
 • “Love is Blind” s05e02 – “You’re sweeter than sugar”

  26:00
  Vi är tillbaka med en recap av andra avsnittet av den senaste "Love is Blind"-säsongen. Vi pratar snubbar som tror dom är unika med att dom har ”svårt att öppna upp”, att snyta sig i den amerikanska flaggan, Miltons nördighet, Lidyas råd, vilket tillfälle som fick Jon att gråta, Johnnies strategiska missar, Izzys popularitet och konstanta behov av att ”process” + mycket mer. Enjoy!
 • En grej till: "Love is Blind" s05e01 – Uche ain't shit

  39:51
  Den nya säsongen av ”Love is Blind” är här! Och med den våra instant reactions. I första avsnittet pratar vi säsongens karaktärer, latinas som inte kan sluta tjata om deras temperament och hur ”spicy” dom är, den skumma nigerianen, Uches röda flagga, JPs ”Blue Lives Matter”-vibes, att gråtandes glida ned för en vägg, vårt spoken word-hat, plus mycket mycket mer. Enjoy!
 • Livsrådet: Varför blir män i 30-årsålden chockade när skaffa-barn-frågan dyker upp?

  26:19
  I dagens Livsrådet svarar vi på en fråga från ”en kvinna runt 30” som noterat att alla jämnåriga män hon dejtar verkar bli chockade när frågan om att skaffa barn kommer upp. Tänker killar inte på barn? Pratar killar inte om barn sinsemellan? Är alla killar rädda för att skaffa barn tills dom har ett i famnen? Vi har svaren! 
 • En grej till: Våldtäktsanklagelserna mot Russell Brand & den lama Romarriket-trenden

  56:07
  I veckans En grej till pratar vi om våldtäktsanklagelserna mot Russell Brand, de fantasilösa konspirationsteorierna som följt och arbetsklimatet som möjliggjort hans beteende.Sen hatar vi på den lama Romarriket-trenden och konstaterar att hela grejen bara är en grej för vita. Enjoy!
 • #93: Ett omöjligt diskussionsklimat & ett hej då från Mama Rollins

  45:54
  Vi öppnade lådan med lyssnarfrågor och fick en kopplad till transpersoner och badrum. Men vi fastnade mest i ett konstaterade av att vissa frågor är snudd på omöjliga att diskutera utan upprörda känslor 2023. I andra halvan gästas vi av Jons mamma Sarah som säger hej då och ger oss sina takeaways efter fem veckor i Sverige. Enjoy!
 • Livsrådet: Vän som fått sparken från sina tre senaste jobb vill ha hjälp att få nytt jobb

  21:16
  I veckans Livsrådet tar vi upp en snårig fråga kopplad till vänskap och arbete. Frågeställaren har en vän som vill ha hennes hjälp med att bli anställd på företaget hon arbetar på. Problemet? Vännen har fått sparken från sina tre senaste jobb. 
 • #92: Punch a nazi

  46:18
  I dagens avsnittet pratar vi mer om den högerextrema förskjutningen som alltjämt fortsätter i Sverige. En person med bakgrund i nazistiska organisationer har anslutit till en universitetskurs där han trakasserar läraren och saboterar för eleverna – men han tillåts fortsätta?Sen snackar vi om PragerU – den kontroversiella högerkonservativa medieorganisationen vars material har godkänts för användning i Floridas skolor. Bland annat har de kritiserats för sina klimatkrisförnekande filmklipp riktade till barn. Nu visar de sig att en av organisationens huvuddonatorer två miljardärer som blivit rika på fracking. Big surprise! 
 • Livsrådet: Har man rätt att bli sur för att ens vän aldrig postar en på sociala medier?

  17:54
  En lyssnare är vän med en känd dj som alltid ber henne (och andra) om att dela inägg om sina dj-gig. DJ:n repostar sen konsekvent andras delningar förutom dom skrivna att lyssnaren som skickat in frågan. Har hon rätt att vara sur? Eller är hon bara, enligt hennes egna ord, butthurt? 
loading...