Share

cover art for En grej till: Succession avsnitt #7 – ”That’s kinda homophobic, man”

Så vad händer?

En grej till: Succession avsnitt #7 – ”That’s kinda homophobic, man”

Ny ”Succession”-recap ute! I dagens avsnitt pratar vi Mattsons urspårning, fejkade siffror och coola jacka, Shivs misslyckade dubbelspel, Romans hopklappning, Connors lilla seger och Kens grandiosa plan. Och självklart bråket mellan Tom och Shiv – det bästa sedan Tony och Carmella Soprano gick upp i ringen! 

More episodes

View all episodes

 • En grej till: "Love is Blind" s05e01 – Uche ain't shit

  39:51
  Den nya säsongen av ”Love is Blind” är här! Och med den våra instant reactions. I första avsnittet pratar vi säsongens karaktärer, latinas som inte kan sluta tjata om deras temperament och hur ”spicy” dom är, den skumma nigerianen, Uches röda flagga, JPs ”Blue Lives Matter”-vibes, att gråtandes glida ned för en vägg, vårt spoken word-hat, plus mycket mycket mer. Enjoy!
 • Livsrådet: Varför blir män i 30-årsålden chockade när skaffa-barn-frågan dyker upp?

  26:19
  I dagens Livsrådet svarar vi på en fråga från ”en kvinna runt 30” som noterat att alla jämnåriga män hon dejtar verkar bli chockade när frågan om att skaffa barn kommer upp. Tänker killar inte på barn? Pratar killar inte om barn sinsemellan? Är alla killar rädda för att skaffa barn tills dom har ett i famnen? Vi har svaren! 
 • En grej till: Våldtäktsanklagelserna mot Russell Brand & den lama Romarriket-trenden

  56:07
  I veckans En grej till pratar vi om våldtäktsanklagelserna mot Russell Brand, de fantasilösa konspirationsteorierna som följt och arbetsklimatet som möjliggjort hans beteende.Sen hatar vi på den lama Romarriket-trenden och konstaterar att hela grejen bara är en grej för vita. Enjoy!
 • #93: Ett omöjligt diskussionsklimat & ett hej då från Mama Rollins

  45:54
  Vi öppnade lådan med lyssnarfrågor och fick en kopplad till transpersoner och badrum. Men vi fastnade mest i ett konstaterade av att vissa frågor är snudd på omöjliga att diskutera utan upprörda känslor 2023. I andra halvan gästas vi av Jons mamma Sarah som säger hej då och ger oss sina takeaways efter fem veckor i Sverige. Enjoy!
 • Livsrådet: Vän som fått sparken från sina tre senaste jobb vill ha hjälp att få nytt jobb

  21:16
  I veckans Livsrådet tar vi upp en snårig fråga kopplad till vänskap och arbete. Frågeställaren har en vän som vill ha hennes hjälp med att bli anställd på företaget hon arbetar på. Problemet? Vännen har fått sparken från sina tre senaste jobb. 
 • #92: Punch a nazi

  46:18
  I dagens avsnittet pratar vi mer om den högerextrema förskjutningen som alltjämt fortsätter i Sverige. En person med bakgrund i nazistiska organisationer har anslutit till en universitetskurs där han trakasserar läraren och saboterar för eleverna – men han tillåts fortsätta?Sen snackar vi om PragerU – den kontroversiella högerkonservativa medieorganisationen vars material har godkänts för användning i Floridas skolor. Bland annat har de kritiserats för sina klimatkrisförnekande filmklipp riktade till barn. Nu visar de sig att en av organisationens huvuddonatorer två miljardärer som blivit rika på fracking. Big surprise! 
 • Livsrådet: Har man rätt att bli sur för att ens vän aldrig postar en på sociala medier?

  17:54
  En lyssnare är vän med en känd dj som alltid ber henne (och andra) om att dela inägg om sina dj-gig. DJ:n repostar sen konsekvent andras delningar förutom dom skrivna att lyssnaren som skickat in frågan. Har hon rätt att vara sur? Eller är hon bara, enligt hennes egna ord, butthurt? 
 • #91: Diarré på flygplan & polisen vill ha listor på barn med viss etnisk bakgrund

  32:45
  I veckans huvudavsnitt pratar vi planet som tvingades vända för att en passagerare fick explosiv diarré ”all the way through”. Vi snackar IBS, skam och den (irrationella?) ilskan man skulle känna som medpassagerare. Sen diskuterar vi polisen som krävt att en rektor lämnar ut en lista på barn med viss etnisk bakgrund. Och regeringen som slopar statsbidraget till etniska föreningar. Vi blandar högt och lågt, y’all! 
 • En grej till: SVENSK SERVICE SUGER

  54:45
  Amat är mitt uppe i en lägenhetsflytt + renovering och har fått nog av svensk service. Transportföretag, internetleverantörer, kundtjänster – alla suger! Ta på er era Karen-peruker och joina oss för en episk rant!