Share

cover art for #101: Cassies anklagelser mot Diddy & Tylas identitet som “coloured” förvirrar amerikaner

Så vad händer?

#101: Cassies anklagelser mot Diddy & Tylas identitet som “coloured” förvirrar amerikaner

I dagens avsnitt pratar vi om Cassies grova anklagelser mot Diddy. Han uppges ha utsatt henne för våldtäkter och misshandel och anklagas dessutom för att ha låtit spränga Kid Cudis bil. Bland mycket annat.


I andra halvan pratar vi sydafrikanska stjärnskottet Tyla som tagit USA med storm senaste månaden. Men amerikanerna verkar ha problem med att förlika sig med att hon identifierar sig som ”coloured”. Vi reder ut saken. Enjoy!

More episodes

View all episodes

 • En grej till: Love is Blind s06e06 – ”That woman is absolutely stacked”

  01:12:51
  Oh boy, vi tog oss igenom den första batchen. I dagens avsnitt snackar vi den allt mer outhärdliga Chelsea, objektifieringen av AD, den puckade Clay, fulla Jimmys stora mun, Lauras kukshaming, Chelseas kuklögner, sårbarhet som AD:s kryptonit, att få en ick av dålig hållning, det urspårade bean dip-skämtet, Jeremeys tantrum + mer! Enjoy! 
 • #114: SVT fälls för ensidigt inslag om Israel/Palestina & Sean Evans fegar ur

  40:53
  I veckans huvudepisod blandar vi högt och lågt. I första halvan pratar vi att SVT fälldes i granskningsnämnden för ett ensidigt inslag om Israel/Palestina. En viktig markering. Vi diskuterar också den stundande markinvasionen av Rafah, USA:s fortsatta Israelstöd och hur Joe Bidens riskabla dubbelspel bereder vägen för en maktgalen Trump.I andra halvan snackar vi Hot Ones-programledaren Sean Evans vars otippade sejour porrskådisarnas värld fick ett abrupt slut. 
 • En grej till: Love is Blind s06e05 – "She definitely lied to me about how she looked"

  57:58
  Vi kämpar på! Femte avsnittet är här. Vi snackar Trevors exemplariska hantering av att bli dumpad, den verkliga anledningen till varför Chelsea valde Jimmy, Jimmy och Chelseas första möte, Jeremays Hawaiiskjortor, hur man bäst (och sämst) får folk att ändra stil, den störiga Laura, Assault Mikes godisätande och orealistiska målbild + mer! Dessutom: Jon breaks down the science bakom ”the package tap” som Jimmy gjorde innan sängen. Enjoy! 
 • En grej till: Love is Blind s06e04 – "You are going to choke when you see what you missed out on”

  41:04
  Fjärde avsnittet av senaste Love is Blind-säsongen är här! Vi snackar att vänta med sex tills giftermålet, att göra slut efter en kärleksförklaring, Clays motbjudande bebisprat, kvinnor som inte kan ta en rejection, Jimmies korta shorts, Jessicas rakhet, toxic femininity, messy ass Laura + mer! Enjoy!
 • En grej till: Love is Blind s06e03 – ”My botox is slipping”

  46:13
  Vi jobbar på och är tillbaka med tredje avsnittet redan nu. Vi snackar spiceless latinas, att gilla ”ethnic men”, keff sminkning, man boobs, Clays ursäkt, botox/fillers som en red flag, att dejta en konservativ, regler för vem man får följa på Instagram, Chelseas jonglerande mellan Jimmie och Trevor + mer. Enjoy!
 • En grej till: Love is Blind s06e02 – ”Do you ever get told you look like a celebrity?”

  57:22
  Andra avsnittet av Love is Blind är här! Vi pratar ”fix a hoe”-AD och hennes kärlektstriangel, manipulativa Matthew, barnsliga Clay, Jessicas tuffa uppväxt, språkappropriering, kvinnor som vill bli ”led” och – självklart – Chelseas Megan Fox-jämförelse. Enjoy! 
 • En grej till: Love is Blind s06e01 – ”If you wanna leave, I’ll leave with you”

  56:22
  Första avsnittet av nya säsongen på amerikanska Love is Blind är här! Vi snackar hockeyfrillor, folk som inte kan äta stark mat, AD:s ögonfransar, triangeldraman, Clays utseendefixering, att ragga på Walmart, huruvida ett tidigare giftermål eller ett tioårigt barn är en dealbreaker, blaskig amerikansk öl, Matthews jobbintervjufrågor och idiotiska dubbelspel + mer. Enjoy!
 • #113: Den inkompetenta, fega svenska regeringen

  36:52
  Veckans något försenade huvudpodd är här! Vi pratar visitationszonerna som regeringen vill införa och riskerna det medför. Sen diskuterar vi Sida, som stoppade biståndet till UNRWA utan att ”få se eller efterfråga” bevis som styrker Israels anklagelser. Vi snackar även regeringens fortsatta tystnad trots över 12300 mördade barn i Gaza och den stundande katastrofala markinvasionen av Rafah. Tunga men viktiga ämnen. 
 • En grej till: Love is Blind – Season 6 Preview!

  41:41
  Säsong sex av amerikanska Love is Blind är tillbaka imorgon och vi är här med en förhandstitt. Vi går igenom alla deltagare, räknar antalet uppvisade anklar hos snubbarna, listar våra red flags, betygsätter deras outfits, diskuterar huruvida någon kan pull off en hockeyfrilla, konstaterar att det är en make or break-situation för den amerikanska varianten av serien + mer. Enjoy!