Share

Paparazzi

Michelle Hallström och Max Lysell ger dig ALLT det senaste från den internationella kändisvärlden – skandaler, skvaller och populärkulturella nyhet...


Latest episode

 • 167. TACK BBYS

  06:42
  VI GLÖMDE SÄGA DET TUSEN GÅNGER I AVSNITTET MEN FUCKKKK TACKKKK NI ÄR BÄST HAR VARIT SÅ SNÄLLA OCH ROLIGA OCH UNDERBARA MOT OSS. VI HÖRS <3<3<3<3<3@paparazzipodden@mentaltinstabil@itsbritneybitch__69

More episodes

View all episodes

 • 168. Jeffrey Epsteins lista ska släppas och extremkristna tar över 2024?

  45:31
  God fortsättning till eder! Kanske är du påväg till jobbet, eller fortfarande liggandes platt sen jul och nyår, oavsett är här avsnittet för dig! Michelle summerar vad alla på internet tror kommer ske 2024, Max summerar mellandagarna och tankar kring både sepsis, saltburn och vindruvor under träbord. Jeffrey Epsteins hemliga lista av kunder riskerar att släppas, men bryr vi oss? Var tweeten från Taylors PR-kvinna den 1 December årets cover up med Deuxmoi som collateral damage? TRYCK PLAY HÄNG MED!
 • 167. Benny Blanco är cancelled och Michelle är en pick me-tjej?

  55:51
  Timothy Chalamet! Matt Rife! Tomato girls! 2023! Feminism! Sexism! Cancel culture! Selena Gomez! Bad Bunny! HAPPY MF HOLIDAYS VI SES NÄSTA ÅR! <3<3<3
 • 166. Kylie Jenner är bff med Jordyn Woods igen och Taylor Swift måste sökoptimera sig själv?

  46:45
  Tissel Tassel, hur står det egentligen till med Taylor Swift efter tragedin i Brasilien? Hur ska hon sökoptimera sitt namn denna gång? Max har läst intervjun mellan Jennifer Lawrence och Kylie Jenner, skräll den sög, medan Michelle summerar Cassie och P Diddy för oss alla. På med hörlurarna!
 • 165. Prinsessan Sofia har varit med i en sekt och Lukas Gage gillar seggs?

  51:05
  "Scoop-diddy-whoop" för att citera Kanye West. Det stora förtal- och scoop-avsnittet! Max har inside info om Chris Appleton och Luke Gage! Michelle har grävt fram ett och annat om prinsessan Sofias förflutet! Gay news! Shawn Mendes är straight! Scammers i Salt Lake City! God natt TA ALLT VI SÄGER MED EN NYPA SALT. DET HÄR ÄR UNDERHÅLLNING, INTE FAKTAPODD. Någon som vet om vi har med disclaimers i det här avsnittet?
 • 164. The Woman In Me *BOKSPECIAL*

  01:00:15
  Efter att ha lagt vantarna på vars ett ex av Britney's EFTERLÄNGTADE tell all bok har vi nu ett å annat att säga om saker. Häng med på ett specialavsnitt helt dedikerat till Britney's nyligen släppta självbiografi "The Woman In Me". Hur var Justin Timberlake egentligen, är det rimligt att supa med sin mamma när man är 13 år gammal, vad är det för naturmedicin hon knaprar på och ÄR Sam det finaste vi har? LYSSNA NU!
 • 163. Jada har dumpat Will Smith och Matilda Djerf är cancelled?

  48:13
  Michelles är fortfarande i sin crying era! Konspirationer om Britney Spears självbiografi! Matilda Djerf är cancelled! Julia Fox har släppt sin självbiografi! Jada Pinkett Smith är hatad av alla!