Onnen Kuplia

Share

Jakso 21: Kasvava perhe

Jakson kaupallinen yhteistyö : If Vakuutus vauvalle tai lapselle


Tässä jaksossa puhutaan perheen kasvamisesta pienellä sisaruksella. Vieraana jaksossa on Elina Kauppila, joka on tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, toimiva vuorovaikutusohjaaja sekä kirjailija.


Jaksossa Elina vastaa kysymyksiin mm. siitä, kuinka isomman sisaruksen kanssa voi käsitellä vauvan tuloa perheeseen jo raskausaikana, miten vanhempi sisarus voi mahdollisesti reagoida vauvan syntymiseen, miten isompaa sisarusta voi huomioida ja miten mahdollista mustasukkaisuutta voi helpottaa. Puhumme myös vanhemman jaksamisesta useamman lapsen kanssa sekä riittämättömyyden tunteesta, jota moni äiti tai vanhempi kokee pienten lasten kanssa. Elina mainitsee jaksossa, että aivan liian vähän puhutaan siitä, kuinka ihanaa sisarusten välinen rakkaus on ja kuinka paljon sitä on. Hän kertookin jaksossa ajatuksensa siihen, kuinka sisarusten välistä suhdetta voi tukea alusta alkaen, jotta heistä tulisi mahdollisimman läheiset.


Katso lisää myös seuraavista:

Onnen Kuplia Online - ilmaiset sisällöt raskauteen ja vauvavuoteen - Lue lisää

Onnen Kuplia äitiyspäivät tai -viikonloput synnytykseen valmistautumiseen - Lue lisää


Onnen Kuplia löytyy myös Instagramissa ja Facebookissa. Kiitos, että kannatat podcastia seuraamalle somessa ja jakamalla tietoa jaksoista tuttavillesi! :)

More Episodes