Share

cover art for Två kattkadaver

Ofult hemma

Två kattkadaver

Brita lägger om sitt golv och har hittat två kattkadaver som Brita och Kakan vill bestämma åldern på med Kol14-metoden. I veckans avsnitt avhandlas även en funkisräv som använder Britas gård som sitt Konsum (och en extra räv-story som bonus), en fårklippare från Eslöv, hur det är att vara ensamstående mamma, Britas tid som konståkare och att städa till låten Gasolina.


Glöm ej att prenumerera för att inte missa några kommande avsnitt!


En podd från Aller media.

More episodes

View all episodes

 • Så ska du tänka när du köper sommarstuga

  56:34
  Frågelådan öppnas. Bland annat: det viktigaste att tänka på när köpa en sommarstuga, It-klädesplagget som ännu inte skapats, kulörer du inte vill missa, problematik i en andrahandslägenhet. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Jag är en Skarabé-hoarder

  53:19
  Hundbajs i natten, kärleken till Sellpy, får Kakan köpa det här som hon redan köpt och veckans brev.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Allt är inte alltid som man tror, i samarbete med Brämhults

  58:53
  Veckans avsnitt görs i samarbete med Brämhults - och deras otroliga fruktdrycker. Kakan och Brita vill slå ett slag för fruktdryckens breda användningsområde och ta flaskan från frukostbordet och ut på nya äventyr. Ny smak i sortimentet är apelsin/lime och både den och övriga fruktdryckssmakerna hallon, blåbär/svartvinbär och jordgubb/lime är perfekta baser till sommarens godaste mocktails (eller som bas i en sås eller smaksättare till en kaka).På Brämhults hemsida och Instagram finns massor av inspiration och recept som du själv kan testa.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Romance och SlowlyFans

  01:03:40
  Som utlovat, här kommer ett gediget avsnitt som handlar om litteratur inom genren “romance” - med bland annat snack om olika format, boktips och såklart barnförbjudna recensioner.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Albin

  01:05:43
  Kakan fortsätter att köpa det här, men också att få det här. Brita berättar om konsten att klä om en soffa och avslöjar receptet till sin berömda chiligryta. En God Man gör entré, Albin.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Det stora Får Jag Köpa Det Här-avsnittet

  56:26
  Kakan går loss och frågar Brita om hon får köpa det här, det här och det här. Eller, har hon redan köpt det?Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Trassel

  43:36
  Vi besöker Kakans ateljé. Brita får nåt, direkt ur ungen. Det tipsas om doftljus. Det pratas om Kärret. Brita och Kakan reder ut trassel.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Inte okreativt flow

  52:17
  Sveriges sexigaste keramiker, kreativt flow, sol(o)-utställning, Mats Pelves nya konkurrens, ölkorv i fickan, läkande husterapi, vill du köpa det här?Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • BIP

  43:38
  Två huvudämnen i veckans: Saker vi vill ha från Britas föräldrars lägenhet och spökstilar vi ominns. Viktigt meddelande: Oful Show i Varberg är inställd. Oful Show är flyttad till den 31 augusti. Platsen är densamma, alltså Varberg. Varmt välkomna och ursäkta strulet!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.