Share

cover art for Saker jag ändå känner nåt för

Ofult hemma

Saker jag ändå känner nåt för

Brita inreder nya fjällenhuset – och ELLE-galan närmar sig med stormsteg. I veckan avsnitt avhandlas smörgula kök, att rida på sälar, att ha en mus i kylen, fascinators och så allt om förberedelserna inför ELLE-galan.


En podd från Aller media.


Glöm ej att prenumerera för att icke missa några kommande avsnitt!

More episodes

View all episodes

 • Ofult uterum

  41:48
  Vill du få inspiration till ditt uterum? Perfekt. Brita listar i veckans avsnitt: plantor, växter, blommor, bröder och systrar som alla är enkla att plantera och sköta i trädgården eller på din uteplats. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Blyg och Mainstream

  44:47
  Tempen tas på kommande Medeltidsvecka, Brita bygger ut därhemma, Oful Show är äntligen redo och Kakan okräver inte en uppdatering om en tidigare lyssnarfråga gällande “parkettfondsväggen”. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Så ska du tänka när du köper sommarstuga

  56:34
  Frågelådan öppnas. Bland annat: det viktigaste att tänka på när köpa en sommarstuga, It-klädesplagget som ännu inte skapats, kulörer du inte vill missa, problematik i en andrahandslägenhet. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Jag är en Skarabé-hoarder

  53:19
  Hundbajs i natten, kärleken till Sellpy, får Kakan köpa det här som hon redan köpt och veckans brev.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Allt är inte alltid som man tror, i samarbete med Brämhults

  58:53
  Veckans avsnitt görs i samarbete med Brämhults - och deras otroliga fruktdrycker. Kakan och Brita vill slå ett slag för fruktdryckens breda användningsområde och ta flaskan från frukostbordet och ut på nya äventyr. Ny smak i sortimentet är apelsin/lime och både den och övriga fruktdryckssmakerna hallon, blåbär/svartvinbär och jordgubb/lime är perfekta baser till sommarens godaste mocktails (eller som bas i en sås eller smaksättare till en kaka).På Brämhults hemsida och Instagram finns massor av inspiration och recept som du själv kan testa.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Romance och SlowlyFans

  01:03:40
  Som utlovat, här kommer ett gediget avsnitt som handlar om litteratur inom genren “romance” - med bland annat snack om olika format, boktips och såklart barnförbjudna recensioner.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Albin

  01:05:43
  Kakan fortsätter att köpa det här, men också att få det här. Brita berättar om konsten att klä om en soffa och avslöjar receptet till sin berömda chiligryta. En God Man gör entré, Albin.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Det stora Får Jag Köpa Det Här-avsnittet

  56:26
  Kakan går loss och frågar Brita om hon får köpa det här, det här och det här. Eller, har hon redan köpt det?Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Trassel

  43:36
  Vi besöker Kakans ateljé. Brita får nåt, direkt ur ungen. Det tipsas om doftljus. Det pratas om Kärret. Brita och Kakan reder ut trassel.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.