Ofult hemma

Share

Ofult ute

Att sova utomhus och vara rädd för varulvar, att återinföra knaset i hemmet och otippade ingredienser man alltid har hemma.

En podd från Aller media.

More Episodes

 • Kakan hittar hem på nudiststranden

  55:53
  Kakan har just kommit hem utvilad från Grekland där hon upptäckte en nyfunnen kärlek för nudiststränder, och Brita har äntligen lagt klart sitt golv, men har eventuellt fått stenlunga på köpet.Det blir också kentaurer, resetips och hur man ska hänga tavlor.En podd från Aller media.
 • Byggdamm är bästa torrschampot

  44:22
  Kakan har lyckats få upp sin otroliga glas- och plexihylla och ser fram emot en semesterpaus i den grekiska övärlden. Brita kan snart vara ute på andra sidan av den intensiva ”golvsituationen”, men är lite rädd att hon har blivit en incel-kille. Dessutom – boktips, uppvärmning av hus och Anna Books riddarrustning!En podd från Aller Media.
 • Organiserat hemma, med Saga Lindberg

  48:43
  Sedan 2017 har Saga Lindberg titulerat sig Professionell Organisatör och hjälpt personer, familjer och företag till en mer harmonisk vardag genom en bättre ordnad hem- & arbetsmiljö.Till skillnad från Kakan och Brita har ordning och reda varit naturligt och roligt för Saga sedan barnsben, men det är först på senare år som denna ljuvliga kvinna insett att hon också kan erbjuda sina styrkor till andra. Och som hon gör det! Välkommen in i Saga och Kakans hjärnor, stök och bök, ordning och reda. Saga har varit hemma hos Kakan och rensat, och helt utan att Kakan känner skuld eller skam utan bara pure joy och en frihetskänsla. Saga gör alltså hembesök och att hjälpa folk att organisera innebär en viss mängd intimitet, både psykiskt och fysiskt. Är alltså Saga även psykolog? Var går gränsen till att vara en hoarder? Allt detta och massa gött i veckans Ofult Hemma som blev Organiserat Hemma.En podd från Aller media.
 • Två kattkadaver

  56:22
  Brita lägger om sitt golv och har hittat två kattkadaver som Brita och Kakan vill bestämma åldern på med Kol14-metoden. I veckans avsnitt avhandlas även en funkisräv som använder Britas gård som sitt Konsum (och en extra räv-story som bonus), en fårklippare från Eslöv, hur det är att vara ensamstående mamma, Britas tid som konståkare och att städa till låten Gasolina.Glöm ej att prenumerera för att inte missa några kommande avsnitt!En podd från Aller media.
 • Nu ska den ut!

  56:22
  Vad gör man när man har för mycket saker hemma? I veckans avsnitt blir det snack om att rensa hemma, varför glas var mindre förr, att skänka och köpa begagnat och så berättar Brita om sin resa till Narbonne i Frankrike.Glöm ej att prenumerera för att inte missa några kommande avsnitt!En podd från Aller media.
 • Ofult i orangeriet

  01:01:43
  I veckans avsnitt med utemöbler som tema får vi höra hur det går med Britas orangeri inför sommaren, varför man är tvungen att fylla på med ankor hemma ibland, Britas nya köpbeteende (att klicka hem saker från Instagram), och Kakan berättar om sin hammock och varför just hammocken är en av livets största njutningar.Dessutom kommer Kakan och Brita med en överraskning om hur de ska utveckla podden framöver.Glöm ej att prenumerera för att inte missa några kommande avsnitt!En podd från Aller media.
 • Inte okul på ELLE-galan

  57:28
  Det stora efteravsnittet om ELLE-galan! Kakan och Brita delar skvaller, allt om sina outfits och visningarna, de roligaste skämten, den snyggaste looken och vem som egentligen är snyggast i Sverige. En podd från Aller media.Glöm ej att prenumerera för att icke missa några kommande avsnitt!
 • Saker jag ändå känner nåt för

  01:01:44
  Brita inreder nya fjällenhuset – och ELLE-galan närmar sig med stormsteg. I veckan avsnitt avhandlas smörgula kök, att rida på sälar, att ha en mus i kylen, fascinators och så allt om förberedelserna inför ELLE-galan.En podd från Aller media.Glöm ej att prenumerera för att icke missa några kommande avsnitt!
 • Oplockad loppa hemma

  50:59
  ELLE-galan närmar sig med stormsteg – en gala som Kakan leder, i år tillsammans med Amie Bramme Sey. En stor fråga är så klart vad för kläder som ska bäras under Sveriges största modefest, inte minst av den som leder det hela. Men även Britas val av klänning är en viktig diskussion, inte minst då slitsen ställer till det lite i år. Dessutom avhandlas SPF i solarium (har man ens det?), oplockade loppor (hur ska Brita göra med sina utslag på galan?), bästa ADHD-väskan (yes, den finns!) och huruvida snygg klädstil går ihop med snygg inredningsstil (spoiler alert: det gör den).En podd från Aller media.Glöm ej att prenumerera för att icke missa några kommande avsnitt!