Share

cover art for En i varje (rum)

Ofult hemma

En i varje (rum)

Kakan kommenterar ett videoklipp i realtid och bjuder också på en Carl Larsson-anekdot. Brita sneglar på att bygga ut sitt hus. Det pratas om att ha en i varje (rum) och det blir lyssnarfrågor bland annat om snobbig inredningsstil och om ful inredningsstil.

En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • Det olackar inte mot jul

  42:59
  Årets julklapp, killhelg, juldukning, pappersblommor, ofula jaktlaget.Klippning: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Spektakulär sänggavel

  53:41
  Knullpasta, otrohetsdatum, frikort, riojafärg, rosa färg och veckans brev.Klippning: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Är det nu vi stänger limegate?

  56:40
  Morgonrutiner efterlyses, en potatis hittas, Kakan blir rörd. Får jag köpa det här? Vill jag köpa det här? Limegate.Klippning: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Känner du nåt?

  47:11
  “Får jag köpa det här?” är tillbaka, limegrönt är en färg som väcker känslor, Brita presenterar segmentet “Känner du nåt för den här konsten?” och det teasas om en viss krogshow som komma skall.Klippning: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Tur i kärlek

  01:00:33
  Veckans brev, Zach Brion, Kentaur-sjöjungfru, Barnrummet, Beata Heuman. Välkomna!Klippning: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Obrydd hemma

  56:40
  Kakans kallhyra är tillbaka i rutan, Britas kycklingar har börjat minska i antal, det snackas sport på ett sätt, och om Beckhams OCD, och att Marie Kondo har slutat städa, och att trenden Clottercore är tillbaka i mångas hem. Cirkel: sluten. Brita listar också saker hon kommer sakna med Frankrike. På grund av tekniskt fel så blir det ett abrupt slut på veckans avsnitt, vi ber om ursäkt för detta.Klippning: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Veckans brev

  48:56
  Bajskaos och murare, bootcamp och njurbäckeninflammation. Nytt segment: veckans brev. En podd från Aller Media.
 • Ofult ute

  53:22
  Trädgårdsmästaren Maja Bredberg gästar och bjuder på odlingsinspiration. En podd från Aller Media.
 • Därför anmälde Airbnb-gästen min konst

  29:53
  Brita skrubbar, borstar, rengör och ordnar. Kakans konst blir anmäld av en Airbnb-gäst.En podd från Aller Media.