Share

cover art for 17. Husguden är på besök

Not Fanny Anymore

17. Husguden är på besök

Månadens resultatavsnitt gästas av PT-Emelie som fått det fina smeknamnet ”husguden”. Fanny och Emelie pratar om den nya kärleken till träning, som nu fyra månader senare verkligen uppstått för Fanny. Frågorna ni skickat in besvaras och såklart lite skvaller och skratt. God lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 42. What I eat in a day!

  53:49
  Fanny berättar vad hon äter under en dag, och det är inte äckliga saker kan konstateras. Jessica glömde bort alla hjärtans dag men räddar upp myset. Hur firade tjejerna alla hjärtans dag? Hur går träningen? Vad är Fannys nya supergoda efterrättstips? Och vad blir veckans utmaning? Detta och mycket mer i veckans avsnitt. God lyssning!
 • 41. Fannys alla delmål på viktresan!

  59:25
  I dagens avsnitt får ni ta del av alla Fannys delmål som motiverar och sporrar henne att kämpa mot sitt slutmål. Jessica läser upp en tung lyssnarfråga om att känna sig avundsjuk och inte älskvärd, tjejerna går in på djupet i frågan och ger råd och egna tankar kring ämnet. Jessica har grymma tips för att våga bryta mönster och Fanny är förväntansfull inför våren och allt nytt som komma skall. Detta och mycket mer i dagens avsnitt, god lyssning.
 • 40. Det stora motivationsavsnittet

  46:19
  Jessica har hittat en lista om hur man håller motivationen uppe under en stor viktresa. Tjejerna går igenom alla punkter och jämför med Fannys egna resa. Det blir massa bra tips för att antingen starta sin resa eller fortsätta hålla lågan brinnande. Det blir såklart massa mer spännande så varmt välkommen till veckans avsnitt.
 • 39. Arg som ett bi

  48:02
  Fanny är arg som ett bi efter veckans invägning. Jessica ger Fanny ny energi med kloka råd för att gasa vidare in i februari. Fanny släpper en bomb som hon hintat om en längre period. Dörrar stängs och nya skall öppnas. Spoiler alert för den som inte ännu sett Love is blind reunion men det blir såklart prat om detta i dagens poddavsnitt också. Jessica har tagit världen med storm kan man minst säga.God lyssning!
 • 38. Ganska perfekt!

  59:05
  Jessica har äntligen fått tillbaka styrkan att spela basket och vinner match. Fanny knallar på och har gått många promenader nu, men har hon klarat alla sina utmaningar för januari? Det disskuteras mega succén Love is Blind och Fanny ger lite nya dejting tips. Och så blir det en mega utmaning för den som är redo att satsa extra denna vecka! För nu är vi redo att steppa upp lite eller hur? Detta och mycket mer i veckans avsnitt. God lyssning!
 • 37. En sjuk och en stark

  56:43
  Jessica och Fanny har gjort en mastodontinspelning ihop och en av dem är ganska ynklig.. Fanny har haft en riktigt bra träningsvecka och det känns i benen. Men har hon klarat av utmaningen hon gav sig själv i januari? Jessica är stressad på jobbet och Fanny har funderat på att göra slut (gissa om det handlar om städning..?). Dessutom: urvuxen garderob, nyttiga mattips, kloka livsråd, lite trams och en ny ”Veckans Utmaning”. Happy lyssning!
 • 36. Godisbakfyllan

  51:18
  2024 är igång med stormsteg och iskyla, tjejerna är så imponerande av alla som varit med på årets första ”veckans utmaning”. Fanny hade lite för mycket mys under mellandagarna och känner att hon behöver en omstart i januari och gör detta med en stor utmaning till sig själv. Jessica berättar om nyårsafton när hon trillade av en häst men modigt hoppade upp på hästryggen igen. För det är så viktigt att våga när man trillar av eller när man gör sig illa. Ni får även svar på fler spännande frågor ni skrivit in. Detta och mycket mer i dagens avsnitt. God lyssning!
 • 35. Gott nytt år!

  01:00:53
  Detta avsnitt avrundar 2023 och tjejerna tar upp nyårslöften och svarar på lite frågor ni poddlyssnare skrivit in. Det pratas om bonusfamiljer och hur man får ihop pusslet med att träffa en partner med barn. En härlig blandning av träning, förlossningar och lite tokigheter som vanligt.Gott nytt år kära lyssnare och god lyssning!
 • 34. Här kommer årets resultat!

  54:21
  8 månader har gått sedan Fanny påbörjade sin stora resa för ett hälsosammare liv. Nu ska ni äntligen få veta vad vågen och måttbandet säger efter denna omtumlande höst av motgångar som Fanny fått kämpa sig tillbaka ifrån. Jessica djupdyker i vad som är det bästa råden för att man ska kunna påbörja en likande resa som Fanny gör. God lyssning vänner och gott nytt år!