Not Fanny Anymore

 • 50. Nytändningen, sockerdetox och att gräva upp motivationen.

  01:03:00
  Fanny har varit i Mexico och vad som skulle bli en aktiv resa med motion blev istället matförgiftning och bristande motivation. Men hon har en plan för en rejäl nystart.Jessica har grymma tips på hur man gräver upp motovationen och vart man köper bästa trängskläderna. Tjejerna svarar även på lyssnarfrågor.God lyssning!
 • 49. Flum

  58:19
  Det omtalade flumavsnittet är här. Veckans avsnitt handlar denna vecka om intuition, magkänsla, andlighet och spökhistorier. Att tjejerna har en spirituell sida har ingen missat så spänn fast er nu åker vi med på helt annan resa ut i det okända. God lyssning!
 • 48. För gammal för att gråta och den stora överraskningen

  54:09
  Jessica har hjärtesorg då älskade hästen Fille fått åka till hästhimlen. Fanny är nervös för loppen Jessica anmält dom till, men Jessica får Fanny att inse att det inte ska va press utan det ska bara bli en kul upplevelse, om dom så ska krypa i mål. Jessica ger även grymma tips på hur man börjar springa när man är nybörjare som Fanny.  Och så har Fanny blivit rejält överraskad av Jens…Tårar, glädje, skratt. God lyssning!
 • 47. Karolinska ringde, provsvaren har kommit!

  50:23
  Nu har Fannys provsvar om hon har den ärftliga sjukdomen Familjär hyperkolesterolemi inkommit. Hur ser framtiden ut? Jessica har en stor utmaning till Fanny och bjuder in alla poddvänner att delta. Det här vill ni inte missa. God lyssning!
 • 46. Har bägaren runnit över?

  54:59
  Jessica har varit i Trysil och Fanny tycker hon ser ut som en Bond-brud. En räv ställer till drama. Fanny har känt sig tyngd av prestation. Har Fannys rädslor satt käppar i hjulet och kan Jessicas kloka ord rikta om energin? Djupa tankar, kloka råd och massa skratt som vanligt. God lyssning!
 • 45. Problem med övervikt man aldrig pratar om

  01:00:27
  Jessica har varit på kinesiologi för att försöka råda bot på sin pollenallergi. Det besöket resulterade i något mycket djupare och en stunds meditation blev en fin inre resa. Fanny berättar om svårigheter hon haft som väldigt överviktigt, som att tappa andan vid att göra det mest basala sakerna och hur glädjefyllt det är att nu klara av många saker utan de svårigheterna. Högt och lågt som vanligt och lite goa skratt. God lyssning!
 • 44. Resultatavsnitt, långa tuttar och ”snälltolka” lite mer

  55:12
  Fanny har jobbat på stenhårt och nu visar det sig på vågen när hon delar med sig av februaris resultat. Jessica har ett knep för hur man når personliga mål och hur Fanny ska nå sin målvikt. Något hon kallar sikta mot stjärnorna men landa på månen. Vad har Bradley Cooper för koppling till Jessica? Lös hud och långa tuttar blir en del av dagens diskussion också. Och så vore det väl härligt om man kunde snälltolka lite mer online. Insikter, skratt och goda råd utlovas. God lyssning!
 • 43. Man kan inte gå runt och vara en Rövhatt!

  52:51
  Tjejerna tar upp det egna ansvaret man har för att va en god medmänniska, ta hand om sin hälsa och fortsätta utveckla sig själv. Jessica ger veckans utmaning och den är på temat ”hemmagym”. Jessica blir eld och lågor när hon inspirerar Fanny och er till vad man kan köpa för att kunna träna hemma. Fanny har kommit in i en riktigt bra rutin med både mat och promenader nu. Hon har dock bergs-mens igen så resultaten av februaris hårda jobb kommer med första avsnittet i mars! Såklart blir det massa mer, så varmt välkommen in i denna veckas goa avsnitt! God lyssning!
 • 42. What I eat in a day!

  53:49
  Fanny berättar vad hon äter under en dag, och det är inte äckliga saker kan konstateras. Jessica glömde bort alla hjärtans dag men räddar upp myset. Hur firade tjejerna alla hjärtans dag? Hur går träningen? Vad är Fannys nya supergoda efterrättstips? Och vad blir veckans utmaning? Detta och mycket mer i veckans avsnitt. God lyssning!
loading...