Share

cover art for The Music Manager #5: Susanna Wallumrød

Music Norway: Eksportpodden

The Music Manager #5: Susanna Wallumrød

Season 1, Ep. 5

Hun har hun gitt ut drøssevis av prisbelønte og kritikerroste album og turnert over hele verden. Susanna Wallumrød er også sin egen manager, plateselskapsboss og bookingagent. I denne episoden av The Music Manager får du et eksklusivt innblikk i hvordan hun balanserer disse rollene.

More episodes

View all episodes

 • ÅPENT HUS: Hva er fremtiden for streaming av musikk i sosiale medier?

  49:08
  Dette er et opptak fra Åpent Hus 25.august. For andre året har Jostein Ryssevik i ideas2evidence laget kunnskapsoppsummeringen Trender i norsk og internasjonal musikkbransje. Ryssevik presenterer nøkketrender fra rapporten, etterfulgt av et panel der som består av: Inger Elise Mey, Director of International Affairs i TONO, Anja Nylund Hagen og seniorrådgiver Kulturdirektoratet i avdelingen Kulturanalyse. Panelsamtalen skal handle om at bruk av musikk i sosiale medier utenfor de etablerte streamingplattformene øker (non-DSP streaming) og spås å bli en langt viktigere inntektskilde for den globale musikkindustrien i årene framover. Hvordan er TONO rigget i denne utviklingen, og hvordan benytter bransjen seg av mulighetene? Panelet modereres av Music Norways direktør Tone Østerdal.
 • 17. The Music Manager #17: Yonas Aregai

  37:55
  Interessen for musikkrettigheter som investeringsobjekt er voksende og beregninger viser at kataloger og musikkrettigheter skiftet hender for over 5 milliarder amerikanske dollar i 2021. I denne episoden av The Music Manager forteller Yonas Aregai i investeringsselskapet GoldState Music hvordan han navigerer i markedet, etter å ha jobbet i mange år med Alan Walker i selskapet MER.
 • 16. The Music Manager #16: Maja S. K. Ratkje

  32:55
  Komponist og utøver Maja Solveig Kjelstrup Ratkje har utmerket seg med høyt aktivitetsnivå både i Norge og internasjonalt og har fått gjennomslag på mange musikalske områder. I denne episoden av The Music Manager snakker Ratkje om hvordan hun organiserer sin internasjonale aktivitet innenfor samtidsmusikkbegrepet.
 • 15. The Music Manager #15: Eirik Solheim

  42:30
  Utviklingen av kunstig intelligens går med rasende fart. Hvilke konsekvenser får dette for musikkbransjen? Eirik Solheim i NRK Beta hjelper Vegard med å sortere tankene og peker på de problemstillingene som er viktig å håndtere nå.
 • 14. The Music Manager #14: Paal Nilssen-Love

  42:46
  Paal Nilssen-Love utfordrer grensene for hvor mange konserter og reisedøgn det er mulig å ha i året. I denne episoden forteller trommeslageren om hvordan han organiserer konserter og turneer med musikere over hele verden og nærmer seg 200 konserter i året.
 • 13. The Music Manager #13: Lena Midtveit

  33:16
  Lena Midtveit er administrerende direktør i Sony Music Norway. Her forteller hun blant annet om hvordan Sony opererer som eksporterende selskap, om Peder Elias’ popularitet i flere asiatiske territorier, og om en nysignering i Sony-systemet som er i startgropen på en internasjonal karriere med utgangspunkt i det aller største markedet, nemlig USA.
 • 12. The Music Manager #12: Ane Brun

  58:54
  Ane Brun har hatt eierskap til sin egen musikk og sittet i førersetet til sin egen karriere fra første dag. I 2023 markerer hun 20 år som plateartist, og i denne episoden forteller hun hvordan historien har blitt til, fra oppveksten i Molde til en artistkarriere som har skapt tilhengere over hele verden. 
 • 11. The Music Manager #11: Stine Osmo Lieng

  32:22
  Fra å ha jobbet med norske låtskrivere opp mot flere internasjonale markeder fra en posisjon i en av de største forlagsselskapene globalt har Stine Osmo Lieng inntatt førersetet i Musikkforleggerne der hun jobber med vilkårene for en del av eksportrettet musikkbransje hun har bred erfaring fra. 
 • 10. The Music Manager #10: Kai Robøle

  40:40
  Kai Robøle har bidratt til å bygge internasjonale låtskriverkarrierer via selskapene Waterfall Music og Arctic Rights Management, og i denne episoden av The Music Manager deler han av sine erfaringer gjennom mange år som en sentral del av den norske eksportrettede musikkbransjen som publisher.