Mitt Mangfoldsavtrykk

 • 6. Å skille seg ut i en corporate verden

  33:44
  Lorena Carthy kom til Norge for 4 år siden. Lorena forteller oss om hvordan det var å flytte fra Peru til å starte et nytt liv og en karriere innen IT i Norge hvor hun også bor lykkelig med kvinnen i sitt liv.Hun tar oss med på reisen for hvordan hun gikk fra å ikke tørre å være seg selv til å sette pris på hennes mangfoldige bakgrunn.Lorena tar et stort ansvar for sin karriere. Hun er også ærlig om hvilken tilnærming arbeidsgiver kan ta for å bidra til at flere i hennes situasjon føler seg inkludert.
 • 5. Faiza velger å være seg selv på jobb

  26:49
  Hvordan er det å være flerkulturell kvinne i finansbransjen?I denne episoden har vi snakket med Senior Financial Advisor i Statkraft, Faiza Asghar, om hennes reise inn i arbeidslivet.For Faiza er friheten til å kunne være seg selv avgjørende for at hun skal trives. Dette føler hun at det har vært rom for hos alle hennes arbeidsgivere. Hun brenner også for at alle skal få tilbud om et enda bredere utvalg av sosiale aktiviteter på sin arbeidsplass.Hvordan kan arbeidsgivere tilrettelegge for de ulike medarbeiderne i organisasjonen sin? Lytt nøye til ukens episode!
 • 4. Hvis Stephen Hawking kan så kan jeg også!

  30:45
  Hvordan fortsette når kroppen sier nei? Bjarni har gått fra å løpe, til å gå, gå med stokk og nå sitte i rullestol. Han fikk diagnosen MS men var lenge aktiv i arbeidslivet som økonom.Bjarni viser hvilke kvaliteter arbeidsgiveren hans hadde, noe som ga han motivasjon og lyst til å fortsette å jobbe til tross for hans funksjonsnedsettelser. Like viktig var hans holdninger og mentalitet for å klare å levere på topp og fortsette å lykkes.
 • 3. -Hvis du vil, får du det til

  29:24
  Kan familiesituasjonen din hindre deg fra å oppfylle drømmene dine? Derya Incedursun vokste opp som en av fire søsken til en enkemor uten høyere utdanning. Hun brukte foreldrenes arbeidsmoral som motivasjon for å kunne bli både økonom og advokat. I dagens episode kommer hun med inspirerende råd for hva som kreves for å oppnå sine drømmer, hvordan man kan bruke ens mangfoldige bakgrunn som en styrke og hva selskaper kan gjøre for å øke mangfoldet. 
 • 2. Ei kvinne i tech, med samisk og skeiv bakgrunn

  27:28
  Hvordan er det å være annerledes i en homogen bransje?. Karoline Magdalen Henriksen er oppvokst i Alta og jobber idag som it-konsulent. I dagens episode snakker hun om hvilke fordommer hun har møtt på i oppveksten og arbeidslivet på grunn av hennes annerledesheter.Hun vil ta oss med gjennom hennes reise for hvordan hun håndterte fordommene, tok eierskap over sin egen identitet, og lærte å bruke annerledeshetene sine som en styrke. I tillegg kommer hun med tips og råd til tech-bransjen for hvordan de kan øke mangfoldet i bransjen.
 • 1. Binjam og Haroon - fra Holmlia og Hadeland til livet som advokatfullmektig

  35:45
  Er alle flerkulturelle like? Binjam og Haroon er begge flerkulturelle som har vokst opp på Holmlia og Hadeland. Til tross for en ulik oppvekst har begge endt opp som advokatfullmektiger. I dagens episode vil de snakke om hvilke utfordringer de har møtt på, og hvordan de overkom disse.I tillegg kommer de med råd til arbeidsgivere for hvordan de som beslutningstakere kan tiltrekke seg og beholde enda flere søkere med flerkulturell bakgrunn.
 • Velkommen til podcasten Mitt Mangfoldsavtrykk

  01:45
  Hvordan skal vi klare å rekruttere og beholde mangfold i næringslivet? Og hvordan kan mennesker med en mangfoldsbakgrunn lykkes med karriereisen sin?  For å få et svar på disse spørsmålene har vi i samarbeid med Deloitte valgt å lansere podkasten "Mitt Mangfoldsavtrykk". Gjestene våre er inspirerende mennesker med en mangfoldsbakgrunn som deler åpent og ærlig om sin karrierereise. Gjennom sine erfaringer deler de karriereråd til unge, og reflekterer rundt konkrete tiltak arbeidsgiver kan gjøre i arbeidet med mangfold og inkludering.  Første episode slippes 10.august 2021. Du finner "Mitt Mangfoldsavtrykk" der du lytter til podkast.
loading...