Share

cover art for HMS-uka 2023: Hva er et godt arbeidsmiljø for Tamara og Håkon?

Mestapodden

HMS-uka 2023: Hva er et godt arbeidsmiljø for Tamara og Håkon?

I denne episoden får vi besøk av prosjektingeniør og tidligere trainee Tamara Nicolaisen og fagarbeider på jernbane Håkon Østby.

Vi får innblikk i hva som beskriver et godt arbeidsmiljø for Tamara og Håkon , hvordan deres arbeidsmiljøer legger til rette for ulikhet og hva de tenker er viktig å gjøre om arbeidsmiljøet ikke er trygt og godt.

More episodes

View all episodes

 • Mangfold og Pride i Mesta

  31:25
  Inga tok med dama si på julebord i Mesta. Hør hvordan det gikk i podcasten!
 • Vårens helter!

  26:05
  Vi gjør et lite dykk i et av de sikreste vårtegnene vi har - renholdsprosessen i Mesta.Morten Moen Østheim og Amund Grimsrud på hos Dk3410 Land/Hadeland gir oss innblikk i og tips og triks for god gjennomføring av renholdsprosessen.Hva er renholdsprosessen? Hva skjer om vi får snøfall midt i renholdsperioden? Og hvorfor bør søppelplukking være en del av føreropplæringen?
 • Bærekraft

  27:34
  Visste du at bærekraft handler om mye mer enn kun klima og miljø? Og at hvis hele verden skulle levd som Norge, måtte vi hatt over tre jordkloder til? Mesta har bærekraft i alt vi gjør som en av våre strategiske kamper. Silje Marie Rosenlund forklarer hva dette egentlig dreier seg om, hvordan Mesta jobber med bærekraft og hvordan hver enkelt av oss kan bidra. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe
 • Saltimportøren Mesta

  22:49
  Vinter- og saltsesongen er i gang mange steder i landet.  Innkjøpsleder Bjørn Heggedal forteller om saltet Mesta bruker, hvordan Mesta begynte å importere salt på egen hånd, hvordan vi saltlogistikken fungerer i dag og hvorfor saltet har et ufortjent dårlig rykte.
 • Mesta Elektro!

  28:13
  Bli bedre kjent med Mesta elektro.I denne episoden gir Produksjonsleder Arve Brekkhus og Prosjektleder Frank Elvagjeng oss et godt bilde av hva Mesta Elektro driver med.Vi lærer at Mesta Elektro er veldig mye mer en veilys, får innblikk i spennende prosjekter og gode eksempler på bl.a. digitalisering og bærkraftig vedlikehold.
 • Bli trainee i Mesta

  21:36
  Bli trainee i MestaDenne podcasten omhandler Mestas Traineeprogram og dagens gjest er Organisasjonsjef Metha Leonhardsen.Metha forteller om hva vi gjør i Mesta, hva Traineeprogrammet går ut på, hva som gjør Traineeprogrammet bra og hvilke muligheter man har som Trainee etter endt program.Vi blir litt bedre kjent med Mesta som organisasjon og hvordan rekrutteringsprosessen til Traineeprogrammet vil foregåAv og med Martin Gjersøe (Prosjektleder kompetanse) og Bjarte Abrahamsen (Data Analyst & Program manager)
 • Nytt driftssystem

  34:51
  Mestapodden - Nytt driftssystem i 2023LURER DU OGSÅ PÅ HVA ET DRIFTSSYSTEM ER?PILOTEN FOR VÅRT NYE SUPERSYSTEM STARTER NÅ I denne episoden gir Ketil Dahl og Asle Fonn oss en innføring i følgende:Hva et driftssystem erHvorfor vi trenger et nytt driftssystemHva vi bytter tilHvor langt vi er kommet med integrasjonenHva dette betyr for ossHva vi alle kan gjøre for å sikre full utnyttelse av systemet