Share

cover art for #C1093_210928_Bård Brænde: Når strategi og improvisasjon møtes i kundeservice

LØRN.TECH

#C1093_210928_Bård Brænde: Når strategi og improvisasjon møtes i kundeservice

Season 1, Ep. 1093

I denne episoden av #LØRN møter Silvija Seres foredragsholder og instruktør, Bård Brænde. Bård driver sitt eget byrå for samhandling som er basert på improvisasjon og historiefortelling. Denne samtalen er laget i samarbeid med Kulant, og fokuset er kundereisen. Bård har også lang erfaring innen improvisasjon og scenekunst, og forteller i denne samtalen hvordan impro hjelper oss å skape gode kundeopplevelser sammen med kundene. Bård kommer med konkrete tips og råd for hvordan kundeservicemedarbeidere kan bygge gode relasjoner og skaper tillit hos kunden. Han forteller også hvordan metadata hjelper oss å bli bedre på kundeservice.  

 

— Både skaff relasjoner, men ta også vare på relasjonene og bruk de som en muliggjøring av trygghet, så alle de anbefalingene man gjør er gjort basert på tillit   

 

Dette lørner du: 

Kundereisen  

Viktigheten av å bli sett 

Relasjonsbygging for å skaffe tillit 

Hvordan bli en god kundeservice-person 

Lese mellom linjene i kundeservice setting 

Samspillet og viktigheten av kunden i kundeservice 


Anbefalt litteratur:  

Superkollega, Nina Nakling & Bård Brænde 

They Ask, You Answer, Marcus Sheridan 

 

Company info: 

Plus As er et selverklært engasjementbyrå. Deres virkemidler er mange og de er stor fan av utrykket; #kulturstrategi. Plus tar kunden med på reisen fra strategi til engasjement med en tilpasset verktøykasse som inneholder det kunden selv trenger for å gi liv til engasjement. 

More episodes

View all episodes