Share

cover art for LL23 LLowcast Live - zaterdag

LLOWCAST

LL23 LLowcast Live - zaterdag

Season 5, Ep. 5

Live vanuit de artist village op Lowlands is dit de zaterdagaflevering van LLowcast. Justin Verkijk en Steven van Lummel doen verslag vanuit alle hoeken en gaten van het festival. Met vandaag als speciale gasten o.a. Froukje, Arjen Lubach, Rundfunk, Ploegendienst, Ineffekt & Coloray. Special appearance van Harco!

More episodes

View all episodes

 • LL24 LLowcast #2 - Het Wetenschapsprogramma

  33:23
  In deze LLowcast vertellen Bianca Pander van BKB Het Campagnebureau en Nina Kornaat van de Nationale Wetenschapsagenda alles over het LL24 Wetenschapsprogramma. Een tripje langs de verschillende onderdelen roept vragen op: kan AI nóg freakier? Bestaat er een perfect embryomodel? En, hoe staat jouw vaginale flora ervoor? Justin weet er raad mee en vraagt onderzoekers Eefje Schrauwen en Robert Goedegebure de lab-jas van het lijf.
 • 1. LL24 LLowcast #1 - De eerste bevestigingen!

  32:44
  In de eerste LLowcast van 2024 bespreken festivaldirecteur Eric van Eerdenburg en programmeur Bas Jansen de eerste LL24-aankondiging. Eric zingt uit volle borst mee met Sugababes, Bas zag Skrillex afgelopen jaar zijn eigen podium in de fik steken en krijg je nou wel of geen kippenvel bij Spiritbox? Wat is de stand van zaken rondom alternative en punk-rock gitaaracts? In een half uur ben je weer helemaal bijgepraat!
 • 6. LL23 LLowcast Live - zondag

  52:33
  Live vanuit de artist village op Lowlands is dit de zaterdagaflevering van LLowcast. Justin Verkijk en Steven van Lummel doen verslag vanuit alle hoeken en gaten van het festival. Met vandaag als speciale gasten o.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux, Ronald Giphart, Doppelgang, Eric van Eerdenburg, Dee Diggs, Floortje Dessing en Stranger
 • 4. LL23 LLowcast Live - vrijdag

  44:05
  Live vanuit de artist village op Lowlands is dit de vrijdagaflevering van LLowcast. Justin Verkijk en Steven van Lummel doen verslag vanuit alle hoeken en gaten van het festival. Met vandaag als speciale gasten: Joost Klein, Amyl & The Sniffers, John Coffey, Nonchelange, René van Meurs, Abel, Bizzey, Bella en Eric van Eerdenburg.
 • 3. LL23 LLowcast #3 - Het Wetenschapsprogramma

  25:02
  De derde LLowcast van dit jaar staat in het teken van het Lowlands wetenschapsprogramma dat uitgebreider is dan ooit. New Scientist hoofdredacteur Jim Jansen praat host Justin bij over de 14 bijzondere onderzoeken van LL Science, het New Scientist Live-programma, de Kleinste Collegezaal van Nederland en natuurlijk de roemruchte Nationale Wetenschapsquiz.
 • 2. LL23 LLowcast #2 - Het elektronische programma

  17:54
  In de tweede LLowcast van dit jaar bespreken programmeur David van Schuylenburch en Justin het elektronisch programma van Lowlands 2023. Wie zijn de nieuwe helden in X-Ray, de parels in India en de klappers van Bravo? 
 • 1. LL23 LLowcast #1 - De eerste bevestigingen

  31:41
  In de eerste LLowcast episode van dit jaar zijn festivaldirecteur Eric en programmeur/boeker David te gast. Podcast host Justin Verkijk voelt ze aan de tand over de eerste 39 namen, er wordt uitgelegd hoe het boeken van acts in zijn werk gaat en vooruitgekeken naar wat er dit jaar nog meer aankomt, zoals ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.
 • 6. Praten Kreng! x LLowcast, deel 3: Steeds meer kapot & Afscheid nemen

  23:01
  Gewapend met microfoon was Maxim Hartman aanwezig op Lowlands 2022. Hij sprak met allerlei bezoekers op het (kampeer)terrein over hun beleving en emoties en zo nodig gaf Maxim ook wat gevraagd dan wel ongevraagd advies. Hoge verwachtingen-Katers-Uit je dak gaan-Bevrediging-Dorst-Liefde-Heimwee, alles komt aan bod in deze afteraudio! Deel 3: Steeds meer kapot & Afscheid nemen