Share

Köksbordspodden

av Stellagalan


Latest episode

 • 7. Ida Holm

  15:37
  Idag diskuterar Anette Rosvall, Stellagalan med Ida Holm från vår samarbetspartner Werners Gourmetservice om hållbarhet - och vikten av att alla ska med. Hon tipsar även om sin hållbara rätt "chylrain" (eller kylskåpsrens på ren svenska) –Det kan bli riktigt spännande rätter hävdar Ida. 

More episodes

View all episodes

 • 6. Jennie Walldén och Sarah Lindstrand Mboge

  21:28
  Jenny och Sara - Från vinsten på Stellagalan med fjärilar i magen, pirr och glitter. Hur viktigt det är med människor som brinner för samma sak och puffar en framåt till utveckling av branschen för att göra den hållbar. 
 • 5. Josefine Thoren

  18:57
  Anette Rosvall, Stellagalan och Josefine Thoren, Bar Bruno känner att barbranschen är på väg mot bättre tider jämställdhet gör den bättre, mer komplex och balanserad - som en bra drink helt enkelt. 
 • 4. Ann Burgaz och Linn Ljungkvist

  24:48
  Stellagalans Anette Rosvall samtalar med Linn Ljungkvist, Vinunic och Ann Burgaz, The Wine Agency om meriokrati, ett tillåtande företagsklimat och att man inte ska vara rädd för att lära sig av sina misstag.
 • 3. Linnéa Liljedahl och Sara Wennerström

  31:05
  I detta avsnitt av Stellagalans #köksbordpodd samtalar vi med Linnéa Liljedahl och Sara Wennerström om de tänkt på att de är förebilder i branschen. Samt hur det känns att vara en vinnare av Stellagalans pris.
 • 2. Ingela Stenson

  27:13
  Stellagalan pratar med Ingela Stenson, omvärldsanalytiker om hårt arbete, planering samt vikten av att ha en tydlig målbild!
 • 1. Nina Wahlgren Gill

  24:42
  Förändringsarbete och förebilder! Stellagalans Anette Rosvall pratar med Nina Wahlgren Gill från vår partner Menigo om evolution istället för revolution och att det måste finnas plats för alla!