Share

cover art for Kok og Kok imellem - Bo Jacobsen

Kok og Kok imellem

Kok og Kok imellem - Bo Jacobsen

Season 11, Ep. 7

Så er turen, med dette 7. afsnit af sæson 11, omsider kommet til Bo Jacobsen, manden der med sikker hånd og en hjælpende hånd fra Fru Lisbeth, styrede den sagnomspundne, hæderkronede og meget savnede “Restaurationen” gennem alskens uvejr og usikkert farvand gennem næsten 30 år. Bo har en mening om danskernes forhold til måltidet og til råvarekvalitet … eller måske nærmere mangel på samme. Hør mere herom og mange andre spændende historier om et langt kokkeliv.


Fordi du lytter til denne podcast, har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned.

Du sparer således 11 kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.

More episodes

View all episodes

 • 8. Kok og Kok imellem - Michel Michaud

  02:00:14
  Så er vi nået til sidste episode i sæson 11. Og blandt de mange sjove søde og spændende kokkeprofiler der har gæstet podcasten, er det svært at sige at vi har gemt den bedste til sidst. Men uomtvisteligt er det at Michel Michaud er den første blandt de allerstørste. Fra 1971 har Michaud været med til at motivere, inspirere. Hør Michel fortælle om begyndelsen af en ny æra, begyndelsen på moderne dansk gastronomi.Fordi du lytter til denne podcast, har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned.Du sparer således 11 kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.
 • 6. Kok og Kok imellem - David Fischer

  01:35:11
  Med episode 5 her i sæson 11 er turen kommet til Pasta elskernes usalvede Pave, Consigliere del Cacio Pepe Ridderen af Ravioli. Se med og hør hvordan David Fischer vendte ryggen til stjerneræset i et par af verdens hårdeste 3 stjernede køkken for at hellige sig kunsten i den køkkendiciplin hans hjerte i virkeligheden banker allermest for. Fordi du lytter til denne podcast, har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned.Du sparer således 11 kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.
 • 5. Kok og Kok imellem - Jesper Vollmer

  01:58:17
  Jesper Vollmer er nok den af mine kokke kolleger der måske har den vildeste kokkehistorie. Han har haft en kokke karriere og et liv der i den grad er gået op og ned hvilket han åbenhjertigt deler ud af og jeg tør godt sige at Jesper Vollmer er en mand der i den grad fyldt sine sko ud for at når dertil hvor han står i dag. Følg med når den tidligere hofkok deler ud af sit kokkeliv.Fordi du lytter til denne podcast, har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned.Du sparer således 11 kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.
 • 4. Kok og Kok imellem - Jonas Mikkelsen

  01:45:30
  I denne 4. episode af sæson 11. siger vi GODDAW GODDAW på klingende fynsk, til rooooen fra Ooooooense. Fra utilpasset lømmel i Odensen, til Michelin bestjernet lokal helt i det Sydsjællandske. Jonas Mikkelsen var lidt tung i optrækket, men relativt godt fra start. Hør hvordan det gik til. Fordi du lytter til denne podcast, har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned.Du sparer således 11 kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.
 • 3. Kok og Kok imellem - Henrik Jyrk

  01:43:08
  Så er det omsider blevet tid til at få Henrik Jyrk i studiet i denne 3. episode af sæson 11. Henrik har været vidt omkring i den højere del af gastronomien, såvel her til lands som “over there” hvor han tjente sine sporer, inden han kom tilbage til DK og slog ind på det meget spændende asiatisk prægede spor, der har været hans stil siden.Fordi du lytter til denne podcast, har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned.Du sparer således 11 kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.
 • 2. Kok & Kok imellem - Mikkel Egelund

  01:50:58
  I denne 2. episode af 11. Sæson af Kok & Kok imellem, håber jeg at kunne trække den gode Mikkel Egelund, manden der flyttede den moderne Københavnske bistrokultur helt op på øverste hylde. Hør med når han fortæller at han har svært ved at sidde stille og derfor nærmest konstant er i gang med at sætte nye restaurantkoncepter i verden. Fordi du lytter til denne podcast, har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned. Du sparer således 11 kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.
 • 1. Kok & Kok imellem - Søren Ejlersen

  01:37:17
  I denne føste episode af d. 11. Sæson af Kok & Kok, får vi besøg af en kokke begavelse med et blik for muligheder og fremsyn. Søren Ejlersen er med stifter af @Aarstiderne en vaskeægte iværksætter og pioner og så oven i købet en veltalende en af slagsen. Lyt med når Søren fortæller om hans læretid på Kommandanten og en indædt tro på at Økologien til sidst vil sejre.  Fordi du lytter til denne podcast har Workfeed et helt særligt tilbud til netop dig. Hvis du blot går ind på https://www.workfeed.io/kok og opretter en gratis prøveperiode til din virksomhed, så vil du få mulighed for at få Workfeeds komplette Pro+ pakke til blot 24 kr. pr. medarbejder pr. måned.Du sparer således 11kr pr. medarbejder, hver eneste måned. Denne pris gælder så længe du er kunde hos Workfeed. Og husk; der er ingen binding, oprettelsesgebyr eller lignende så det er helt risikofrit at give det et forsøg. Kristian fra Workfeed har lovet at hjælpe alle der opretter sig godt i gang med systemet, så giv det et skud.https://workfeed.io/kok/@kokogkok@rodentiletgodtliv
 • 6. Kok og Kok imellem - Ulrik Jepsen

  01:50:34
  ULRIK JEPPESENRosinen i den sæsons pølseende bliver en mand som ad flere omgange måtte erkende at det er i Oslo det sner for ham. Ulrik har haft næsen indenfor hos et stjerne galleri af de store danske kokke koryfæer, men regerer nu på Alaise i den norske hovedstad. Restaurant Alaise har siden denne samtale omsider fået den Michelin stjerne som Ulrik og hans partner Mia længe har haft våde drømme om. Slå ørerne ud og hør hvordan vejen dertil har været. Nordmændene er heldige at have Restaurant Alaise, men vi er til gengæld heldige at have Gastrotools.dk som samarbejdspartnerhttps://www.instagram.com/rodentiletgodtliv/https://www.instagram.com/kokogkok/