Share

cover art for Klokkeindustriens Oscar-utdeling og urmaker åpner restaurant

Klokkelandslaget

Klokkeindustriens Oscar-utdeling og urmaker åpner restaurant

Season 4, Ep. 19

Resultatene fra Grand Prix d'Horlogerie de Genève (GPHG) er klare. Nicolai og Jon Henrik er ikke bare enige med juryen. Samtidig åpner industriveteranen Francois-Paul Journé luksusrestaurant i Genève. Og Marlon Brandos GMT-Master fra Apokalypse nå! selger for 57 millioner kroner. Det blir også prat om en spesiell nyhet fra Patek Philippe.


FotnoterWei Koh på F.P. Journe Le RestaurantMarlon Brandos GMT-Masterny Seiko 5Patek Philippe 1938P-001 og årets GPHG-vinnere.

More episodes

View all episodes

 • Siste nytt fra Klokkelandslaget

  48:22
  Beskrivelse: Nicolai og Jon Henrik er tilbake for årets første episode, og har viktige nyheter å melde.Nyanskaffelser, Watches and Wonders, spådommer for Tudor og gullklokker (med og uten en Gerald Genta-touch), står også på menyen.
 • Gjenhør: Alt om Rolex

  57:58
  I studio får Nicolai og Jon Henrik besøk av Barry Caguiat. Han er moderator i Facebook-gruppen Rolexforum Norge, og forteller alt om verdens mest omtalte klokkemerke. Til info: Denne episoden ble innspilt i januar 2022.
 • Gjenhør: Ikke gjør disse nybegynnerfeilene

  38:25
  Blir jeg rik av å selge bestefars klokke? Skal jeg kjøpe klokke med silikon? Jon Henrik og Nicolai forteller om de vanligste nybegynnerfeilene og hvordan man unngår de.
 • Gjenhør: Kjøp og salg med "Jonny Rolex”

  54:26
  Norges mest kjente klokkeselger gir sine beste tips og historier om å kjøpe Rolex, samt andre klokkekupp. Jonny "Rolex" Larsen er i studio.
 • Gjenhør: De beste (og verste) klokkene under 50.000 kroner

  36:38
  Mellomklassen er den vanskeligste priskategorien å kjøpe klokker i. Bra nok, ventepølse eller rett og slett ikke verdt pengene? Klokkelandslaget svarer.
 • Gjenhør: Øyvind Loven

  54:36
  Nicolai og Jon Henrik får besøk av klokkeentusiast og radiovert Øyvind Loven fra Morgenklubben med Loven & Co. De snakker blant annet om hvorfor tid er så viktig for komikere, den beste båtklokken og Lovens fascinasjon for et uvanlig sveitsisk klokkemerke.Denne episoden ble innspilt 2. februar 2022.
 • 25. Fakewatchbusta: Klokker, berømmelsen og de beste historiene

  53:56
  En anonym norsk samler stod bak et av internettets største klokkefenomener. Andreas er mangeårig klokkeentusiast og jobber selv i bransjen. På Klokkelandslaget deler han fra tiden som Fakewatchbusta og egne erfaringer fra et liv i klokker.Fotnoter: Fakewatchbusta på Instagram
 • 24. Vintageskatter og klokkesamling med @thefemalewatchcollector

  54:13
  Med en nærmest endeløs samling av vintageklokker har norske Marie (@thefemalewatchcollector) tatt Instagram med storm. Her deler hun alt fra gamle dykkerklokker til funky dameur med sine nesten 4.000 følgere. Nå er hun i studio for å dele sin historie, tips og perspektiver på klokker.Fotnoter: @thefemalewatchcollector, Certina DS PH200M, neo-vintage Eterna og Eterna KonTiki.
 • 23. Bull og bear i klokkemarkedet med Nordnet-Mads

  53:13
  Mads Johannesen, investeringsøkonom i Nordnet til daglig og klokkenerd på hobbybasis, er ukens gjest i studio! Vi prater investeringer og invisteringer. Hvilke klokker er aksjenerden bull og bear på?Fotnoter: Mads på X (Twitter) og BBC-dokumentar om Londons klokketyver.