Klokkelandslaget

 • Siste nytt fra Klokkelandslaget

  48:22
  Beskrivelse: Nicolai og Jon Henrik er tilbake for årets første episode, og har viktige nyheter å melde.Nyanskaffelser, Watches and Wonders, spådommer for Tudor og gullklokker (med og uten en Gerald Genta-touch), står også på menyen.
 • Gjenhør: Alt om Rolex

  57:58
  I studio får Nicolai og Jon Henrik besøk av Barry Caguiat. Han er moderator i Facebook-gruppen Rolexforum Norge, og forteller alt om verdens mest omtalte klokkemerke. Til info: Denne episoden ble innspilt i januar 2022.
 • Gjenhør: Ikke gjør disse nybegynnerfeilene

  38:25
  Blir jeg rik av å selge bestefars klokke? Skal jeg kjøpe klokke med silikon? Jon Henrik og Nicolai forteller om de vanligste nybegynnerfeilene og hvordan man unngår de.
 • Gjenhør: Kjøp og salg med "Jonny Rolex”

  54:26
  Norges mest kjente klokkeselger gir sine beste tips og historier om å kjøpe Rolex, samt andre klokkekupp. Jonny "Rolex" Larsen er i studio.
 • Gjenhør: De beste (og verste) klokkene under 50.000 kroner

  36:38
  Mellomklassen er den vanskeligste priskategorien å kjøpe klokker i. Bra nok, ventepølse eller rett og slett ikke verdt pengene? Klokkelandslaget svarer.
 • Gjenhør: Øyvind Loven

  54:36
  Nicolai og Jon Henrik får besøk av klokkeentusiast og radiovert Øyvind Loven fra Morgenklubben med Loven & Co. De snakker blant annet om hvorfor tid er så viktig for komikere, den beste båtklokken og Lovens fascinasjon for et uvanlig sveitsisk klokkemerke.Denne episoden ble innspilt 2. februar 2022.
 • 25. Fakewatchbusta: Klokker, berømmelsen og de beste historiene

  53:56
  En anonym norsk samler stod bak et av internettets største klokkefenomener. Andreas er mangeårig klokkeentusiast og jobber selv i bransjen. På Klokkelandslaget deler han fra tiden som Fakewatchbusta og egne erfaringer fra et liv i klokker.Fotnoter: Fakewatchbusta på Instagram
 • 24. Vintageskatter og klokkesamling med @thefemalewatchcollector

  54:13
  Med en nærmest endeløs samling av vintageklokker har norske Marie (@thefemalewatchcollector) tatt Instagram med storm. Her deler hun alt fra gamle dykkerklokker til funky dameur med sine nesten 4.000 følgere. Nå er hun i studio for å dele sin historie, tips og perspektiver på klokker.Fotnoter: @thefemalewatchcollector, Certina DS PH200M, neo-vintage Eterna og Eterna KonTiki.
 • 23. Bull og bear i klokkemarkedet med Nordnet-Mads

  53:13
  Mads Johannesen, investeringsøkonom i Nordnet til daglig og klokkenerd på hobbybasis, er ukens gjest i studio! Vi prater investeringer og invisteringer. Hvilke klokker er aksjenerden bull og bear på?Fotnoter: Mads på X (Twitter) og BBC-dokumentar om Londons klokketyver. 
loading...