Share

Latest episode

More episodes

View all episodes

 • 66. Karrierepraten med Lise Klaveness

  53:00
  Hvordan finner du mot til å snakke ut, også der stemmen din ikke er velkommen? Hvordan tørre å gjøre feil, være i rom du ikke er komfortabel i, og hvordan det å stå i det kan gi en erfaring og trygghet som gjør at du tar på deg en ny utfordring neste gang. Dette er mellom annet det vi har tatt en prat med presidenten i Norges Fotballforbund om.
 • 65. Invester i deg selv og finn bredden i egen kompetanse

  44:08
  Hva har skuespill og business til felles? Ghopi Prabaharan gikk all in for skuespillerdrømmen - så kom covid. Hør hvordan Ghopi utnyttet bredden i egen kompetanse, fant overføringsverdiene og benyttet sin unike tilnærming til å blant annet å bli stor på Tiktok.
 • 64. Hvorfor mener Didrik Dimmen at det er en nobrainer for karrieren din å jobbe i startup?

  40:31
  Fra toppidrettsutøver til Flowmotion til reMarkable til Auk. Hør Didrik dele sine erfaringer fra en karriere innen startups, hva han har lært av suksesser og fiaskoer, og verdifulle tips til alle som ønsker å jobbe i en startup eller starte en bedrift selv.
 • 63. Bacheloroppgaven som ble et gründereventyr!

  31:41
  Lidenskap, motivasjon, hardt arbeid, risikovillighet og kreativitet. Dette er noe av det Hilde Wedø mener er avgjørende for å lykkes som gründer. Lite visste hun om hvilket gründereventyr bacheloroppgaven om Carma skulle bli, men hun hadde trua!
 • 62. Hvordan mestre caseintervjuet?

  25:56
  Hva er det som testes i et caseintervju, hvordan kan man skjønne hva de er ute etter, og ikke minst hvordan kan man forberede seg for å gjøre et godt caseintervju og lande jobben? Julia Oswald søkte jobb som HR rådgiver i Bærum Kommune hos Minda Sofie Håan Aakre. I denne episoden forteller de om hvordan det gikk for seg. 
 • 61. Er det greit å bruke ChatGPT når du søker jobb?

  26:12
  Ser rekrutterere når ChatGPT eller andre KI verktøy er brukt i søknadsprosessen? Er det juks og går søknadene rett i søpla, eller er det et verktøy man bør ta i bruk? Hva bør man tenke på da? Bente Norbye Lie og Amanda Marie Lund fra PwC deler sine refleksjoner rundt bruk av ChatGPT i søknadsprosessen på bakgrunn av sine erfaringer fra rekruttering.