Karriärpodden

Share

#203 Nazanin Nematshahi - (Original)

Veckans gäst är Nazanin Nematshahi, Försäljningsdirektör och medlem i Microsoft Sveriges ledningsgrupp, där hon ansvarar för segmentet Small, Medium & Corporate. Där har hon varit sedan början av året - då hon lämnade en lång och framgångsrik försäljnings och ledarkarriär på Dell Technologies. Nazanin är en passionerad affärskvinna och ledare som brinner för kundfokuserad och värderingsdriven försäljning. Dessutom är hon starkt övertygad om att vi kan skapa mer framgång genom team som bygger på mångfald.


Det här är ett samtal där vi får ta del av Nazanins resa och erfarenheter, om hur hon tagit sig fram som en av få kvinnor i It-branschen och vad hon tycker att vi ska göra för att det ska bli fler kvinnor som väljer det spåret och för att vi ska skapa en kultur för mångfald i framtidens företag genom ett modernt ledarskap.

Vi pratar om hur det är att vara en person som vågar ta plats men också om hur hon fått perspektiv att våga visa sig sårbar och slutat säga ja till allt. 


Vi kan också gratulera Nazanin till plats nummer 3 på listan över framtidens Kvinnliga ledare i Sverige som Sveriges chefsorganisation Ledarna utser varje år och som precis blivit offentliggjort.


Tack för att du lyssnar och följer Karriärpodden och Women for Leaders

Programledare: Eva Ekedahl, Kontakt eva@womenforleaders.com

More Episodes