Share

Innsiden

Hva skjer på innsiden på noen av Norges største ledere, kunstnere og forfattere?


Latest episode

 • Trine Skei Grande

  01:18:35
  "Alle hjem med respekt for seg selv burde ha en nachspill-gitar!" Trine Skei Grande snakker blant annet om politiske frisyrer på Røverstaden.

More episodes

View all episodes

 • Hallvard Holmen

  01:16:11
  "Gi litt mer faen!", var rådet Hallvard fikk av en gammel skuespillerlegende. Hør om hans liv og virke LIVE fra Vinterlysfestivalen.
 • Christer Falck

  01:22:18
  Hør avholdsmann og riksklysa Christer Falck snakke om sitt møte med Prince, om hvorfor han ga ut «my boobs are Ok» og om nederlaget med å legge ned plateselskapet samt forlaget sitt. Er han bare en irriterende TV-fyr eller er han en genial prosjektskaper som ingen kan stoppe? Live fra Røverstaden.
 • Adam Schjølberg

  58:33
  Adam Schjølberg er kjent fra blant annet Homsepatruljen, Sofa og humorscener over hele Norge. Nå er han aktuell med boken Mannual, og forteller oss om sin reise gjennom stereotypier, kjønnsnormer og en hodesvulst som førte til aksept. I tillegg får vi høre om en livslang fascinasjon for alt som kryper på land og i vann. Live fra Røverstaden.
 • Håvard Tjora

  01:02:32
  Hele Norges mattelærer tok med seg familien på seiltur i et år. Hva var drivkraften bak et så ambisiøst prosjekt, og hva synes han om kritikken? Vi hører historier om både fine og nervepirrende hendelser på havet, i tillegg til kona Viktorias egne refleksjoner rundt seilasen.Live fra Røverstaden.
 • Jens Lien

  01:00:34
  Regissør Jens Lien forteller om å forelske seg i idéer, kjemiske eksperimenter i barndommen, og HBO-suksessen Fremvandrerne/Beforeigners.
 • Trine Lise Olsen

  01:04:44
  Den lille stemmen fra Indre Billefjord vil helst snakke om kvinners seksualitet og overgangsalder, samtidig som hun lager humor på alvorlige temaer og deler ut tørket reinsdyrhjerte fra scenekanten på Røverstaden i Oslo.