Share

I Dybden - med Lene Orvik

I denne podcasten ønsker jeg å ta dere med i dybden. Jeg har alltid følt at mine sosiale medier ikke er i tråd med hvem jeg er som person. Men det er nettopp det de er, de er et skall, akkurat som jeg selv opplever at jeg gjemmer meg bak. Jeg synes det...


Latest episode

 • 28. Episode 25 - Wrap up

  58:40
  I 2 sesonger har gjestene mine og jeg gått i dybden, vi har ledd, vi har delt historier, jeg har grått, vært frustert, lært, utviklet meg. Vi har snakket om kjærlighet, sex, vanskelige familierelasjoner, utfordringer og kjærlighetssorg. Dette er det beste av det beste av sesong 1 og 2 av I Dybden. Sesong 3 er rett rundt hjørnet, i mellomtiden : På gjensyn!

More episodes

View all episodes

 • 27. Episode 24 - Hva er det sykeste noen har gjort mot deg?

  56:09
  Oppfølger fra forrige ukes episode med Ragnhild og Fred. I denne episoden snakker vi om hva det sykeste vi har opplevd i forhold, samt deler historier fra lytterne. Vi snakker om når det er på tide å gå fra en usunn relasjon, hvordan vet man når man bør? Vi avslutter episoden med tips og triks til hvordan komme seg over kjærlighetssorgen i etterkant av brudd.
 • 25. Episode 23 - Kjærlighet, forelskelse og det å være en bitchy kjæreste.

  01:06:12
  I denne episoden har jeg med meg mine meget direkte og ærlige venner Fred Jonny og Ragnhild. Vi snakket om min håpløse kjærlighet, forelskelse, det å være en sur og bitchy kjæreste. Vi snakker også om den kjente søndagsknekken, det å være ensom alene- og ensomme sammen.
 • 22. Episode22 - Guttastemning: Under overflaten.

  01:06:32
  Gutta er tilbake i poden, litt mer i dybden denne gangen. Andreas forteller hvordan det var å ha en kreftsyk kjæreste. Og hvordan han kom seg etter bilulykken hvir han endte opp med å kjøre på en 10 år gammel jente, som døde. Jeg forteller hvordan det har vært å ha en nær relasjon som til tider har truet med og ta sitt eget liv, for å straffe meg. Hvordan kommer man seg egentlig over de vanskelige periodene i livet? Det får dere høre mer om i denne ukens episode.
 • 21. Episode 21 - Guttastemning med Andreas Mikkelsen og Sebastian Solberg

  01:38:26
  I denne episoden byr vi på ordentlig guttastemning, med mye latter og uhøytidelige temaer! Gutta gir sitt perspektiv både på røde flagg, what not do to i en datingfase, sexhistorier og hvilke kvaliterer som definerer drømmedama! Tune in.
 • 20. Episode 20 - Vennskap, vår første krangel, shaman og angst.

  01:23:52
  Jeg har vært hos shaman og forteller åpent om dette. Min kjære Maria er gjest, vi snakker om vennskapet vårt og vår første og eneste krangel. Maria åpner opp om kjærlighetslivet sitt og den tunge perioden hun har vært gjennom. I tillegg så snakker vi om hvordan det er å ha angst.
 • 8. Episode 19 - Hva ville vi gjort?

  01:18:10
  Endelig er Marius tilbake som gjest - i dag har vi lagt agendaen på episoden i lytternes hender : Hva ville vi gjort om en av våre beste venner fortalte oss at de hadde følelser for oss, eller om vi hadde følelser for en bestevenn? Eller om partneren delte en veldig spesiell fetisj? Hva om kjæresten fortalte at han tente på å dele oss med andre? Hva hadde vi gjort om kjæresten vår var utro?! Om vi ble bedt om å rimme?? Dette og mye mer snadder svarer vi på i dagens episode- en skikkelig dilemmarunde altså!