Share

Hockeytorsk

En hockeypodcast av fans för fans


Latest episode

 • 3. Slutspelspodden #3 "Jag var där"

  35:02
  Nu är vi i den tid på året då fler tillfällen blir ögonblicken som några av oss får säga, Jag var där! I avsnittet spanar vi in läget just nu; kvartsfinaler, blivande semifinaler, vilka är lagen från division 1 som utmanar HockeyAllsvenskan och kampen mellan Mora-Leksand och Karlskrona-Timrå. Jules tar även ett litet snack med Fjällby. Och som vanligt, rakt från mikrofonen med så lite redigering som möjligt. Trevlig lyssning!

More episodes

View all episodes

 • 2. Slutspelspodden #2

  36:07
  Vi rullar vidare i slutspelet, med en intensiv vecka som startade med roadtrip till Linköping, följt av bataljer hemma på Hovet. Just i detta nu, står det 3-1 i matcher i tre av kvartsfinalarna (DIF-LHC, Växjö-BIF, SAIK-FBK) och 2-2 mellan Frölunda och Malmö. Med oss har vi Malmö-Filiph i telefon från en gate på Arlanda...
 • 1. Slutspelspodden #1

  01:04:08
  Här kommer första avsnittet av Hockeytorsk Slutspelspodden 2018. Vi befinner oss mitt i omtumlande tider inför kommande slutspel i SHL, kvalserien och slutspelsserien. Vilket lag kommer att få utmana Mora och Karlskrona i kvalserien om att få stanna kvar eller kliva upp. Omtumlande och mycket känslor. Vad krävs av ett lag för att kliva upp i SHL, vad är skillnaden mellan vinnare och förlorare, vad innebär det att trilla ur, hur sker ett avancemang.. Vi snackar med Kent Nordberg (Sportchef i Timrå), Mattias Zackrisson (Headcoach DIF J18) och KG Stoppel (verksamhetschef Djurgården Hockey), Martin Lee (Supporter AIK), Dan Ljungberg (Supporter Mora IK)
 • 1. En espresso

  08:19
  En liten teaser. Dags för hockeysnack.
 • S05 EP02 "Kärt återseende"

  30:16
  Vi skyller på varandra och osynkroniserade kalandrar, men nu spelar det inte längre någon roll. För vi har fått till ett kärt återseende. Joel och John är tillbaka med hockeysnack.
 • S05 EP01 "Köttbullseffekten..?"

  37:17
  SHL har precis tagit sitt första uppehåll för säsongen 16/17, i Stockholm har barnen höstlov och ett vinterbus väder har dragit in i Stockholm. Perfekta förutsättningar för att sparka igång femte säsongen av Hockeytorsk, och härja fritt mellan vad som hänt och inte hänt.
 • Hockeytorsk S04 Ep17 "Slutspelspodden 4"

  01:30:57
  Frölunda har precis blivit klara med en övertygande sista match mot Luleå. Just i detta nu avgörs det sjunde och sista mötet mellan Skellefteå och Växjö. Det är alltså finaldags i SHL och i NHL drar det ihop sig (även om vi inte pratar NHL i detta avsnitt). Däremot gästas vi i studion av vår lyssnare Janne Pålsson, som har med sig en stor present. Det blir glädje yra och även Janne får med sig något. Välkomna till veckans härliga hockeysnack!