Share

cover art for Hockeytorsk S04 Ep17 "Slutspelspodden 4"

Hockeytorsk

Hockeytorsk S04 Ep17 "Slutspelspodden 4"

Frölunda har precis blivit klara med en övertygande sista match mot Luleå. Just i detta nu avgörs det sjunde och sista mötet mellan Skellefteå och Växjö. Det är alltså finaldags i SHL och i NHL drar det ihop sig (även om vi inte pratar NHL i detta avsnitt). Däremot gästas vi i studion av vår lyssnare Janne Pålsson, som har med sig en stor present. Det blir glädje yra och även Janne får med sig något. Välkomna till veckans härliga hockeysnack!

More episodes

View all episodes

 • 3. Slutspelspodden #3 "Jag var där"

  35:02
  Nu är vi i den tid på året då fler tillfällen blir ögonblicken som några av oss får säga, Jag var där! I avsnittet spanar vi in läget just nu; kvartsfinaler, blivande semifinaler, vilka är lagen från division 1 som utmanar HockeyAllsvenskan och kampen mellan Mora-Leksand och Karlskrona-Timrå. Jules tar även ett litet snack med Fjällby. Och som vanligt, rakt från mikrofonen med så lite redigering som möjligt. Trevlig lyssning!
 • 2. Slutspelspodden #2

  36:07
  Vi rullar vidare i slutspelet, med en intensiv vecka som startade med roadtrip till Linköping, följt av bataljer hemma på Hovet. Just i detta nu, står det 3-1 i matcher i tre av kvartsfinalarna (DIF-LHC, Växjö-BIF, SAIK-FBK) och 2-2 mellan Frölunda och Malmö. Med oss har vi Malmö-Filiph i telefon från en gate på Arlanda...
 • 1. Slutspelspodden #1

  01:04:08
  Här kommer första avsnittet av Hockeytorsk Slutspelspodden 2018. Vi befinner oss mitt i omtumlande tider inför kommande slutspel i SHL, kvalserien och slutspelsserien. Vilket lag kommer att få utmana Mora och Karlskrona i kvalserien om att få stanna kvar eller kliva upp. Omtumlande och mycket känslor. Vad krävs av ett lag för att kliva upp i SHL, vad är skillnaden mellan vinnare och förlorare, vad innebär det att trilla ur, hur sker ett avancemang.. Vi snackar med Kent Nordberg (Sportchef i Timrå), Mattias Zackrisson (Headcoach DIF J18) och KG Stoppel (verksamhetschef Djurgården Hockey), Martin Lee (Supporter AIK), Dan Ljungberg (Supporter Mora IK)
 • 1. En espresso

  08:19
  En liten teaser. Dags för hockeysnack.
 • S05 EP02 "Kärt återseende"

  30:16
  Vi skyller på varandra och osynkroniserade kalandrar, men nu spelar det inte längre någon roll. För vi har fått till ett kärt återseende. Joel och John är tillbaka med hockeysnack.
 • S05 EP01 "Köttbullseffekten..?"

  37:17
  SHL har precis tagit sitt första uppehåll för säsongen 16/17, i Stockholm har barnen höstlov och ett vinterbus väder har dragit in i Stockholm. Perfekta förutsättningar för att sparka igång femte säsongen av Hockeytorsk, och härja fritt mellan vad som hänt och inte hänt.
 • Hockeytorsk S04 Ep 16 "Slutspelspodden #3"

  01:04:52
  Hockeysverige ritas om. Efter stor dramatik blev det klart att Leksand åter är i SHL, Modo gör sällskap tillsammans med Västervik och Södertälje i HockeyAllsvenskan. Det är fler nyheter om spelare som lämnar klubbar än vilka som är nya spelare inför nästa säsong. Vem går segrande ur semifinalerna för att göra upp om Le Matt pokalen, Växjö, Skellefteå, Luleå eller Roger Rönnbergs Frölunda? Joel & John sammanstrålar över en kopp kaffe i studion. Välkomna till vår värld.
 • Hockeytorsk S04 Ep15 "Slutspelspodden 2"

  01:31:26
  Ännu en dramatisk hockeyvecka har passerat. Kvartsfinalerna har avgjorts i SM slutspelet. Hv71, Djurgården, Linköping och Färjestad har fått tacka för sig. Nu stundar semifinalerna Skellefteå vs Växjö och Frölunda vs Luleå. I kvalet har Karlskrona säkrat sin plats och Leksand har fortfarande chans att utmana Modo. Vi tar ett snack med Sam Hallam (head coach Växjö), får rapport från vår utsände i Karlskrona och surrar en hel del om J20 slutspelet.