Share

cover art for 120 - Hestens rett til et godt liv 6

Hestenes klan

120 - Hestens rett til et godt liv 6

Season 6, Ep. 120

Hva om halvparten av hestene vi antar er friske ikke er det? Og hva om de forsøker å skjule det for oss, fordi de tror det er det som skal til for å overleve. Og så er det egentlig omvendt?

More episodes

View all episodes

 • HK - Julekalender - Luke 3

  02:22
  Vær så god! En julekalender full av inspirerende gullkorn til ettertanke fra podkastens gjester gjennom 3,5 år!! Dette er fra EP140 og her finner du mer:www.livebonnevie.no/julekalender
 • HK - Julekalender - Luke 2

  02:40
  Vær så god! En julekalender full av inspirerende gullkorn til ettertanke fra podkastens gjester gjennom 3,5 år!! Dette er Jeff Sanders (EP140).Her finner du mer:www.livebonnevie.no/julekalender
 • HK - Julekalender - Luke 1

  01:48
  Etter de siste ukenes mørke kapitler i hesteverdenen kan man trenge en motvekt. Vær så god! En julekalender full av inspirerende gullkorn til ettertanke fra podkastens gjester gjennom 3,5 år ++ Dette er Per Waaler (EP136). www.livebonnevie.no/julekalender.
 • 173. 173 - En viktig påminnelse...

  06:54
  Det absolutt siste vi trenger i kjølvannet av dokumentaren "Hestemilliardærens hemmeligheter», er at en viktig samtale som egentlig gjelder oss alle, reduseres til en lite konstruktiv debatt der to fronter forskanser seg i hver sin skyttergrav, eller hvert sitt ekkokammer, og internt enes om at vi har rett og de andre tar feil. For når var det noe gang sant? At noe var enten svart eller hvit?
 • 172. 172 - Operation X: Hestemilliardærens hemmeligheter del II

  08:17
  De kontroversielle opptakene fra redaksjonen til Operation X, som ble gjort med skjult kamera av en journalist under falsk identitet hos den danske dressurrytteren Andreas Helgstrand, har med rette skapt store bølger. Ikke bare i Skandinavia, men i hele verden.
 • 171. 171 - Operation X: Hestemilliardærens hemmeligheter

  09:18
  I dag publiserte TV2 i Danmark den første episoden av den kontroversielle dokumentaren fra Operation X om topp-rytteren Andreas Helgstrand. Det fikk meg til å stokke om sendeplanen og resulterte i en ekstra episode midt i uka.
 • 170. 170 - Viktig å vite om hudsvulster II

  29:40
  - Om du oppdager en avgrenset, liten svulst på en skimmel som er 8 år gammel, vil denne ubehandlet kunne utvikle seg til uhelbredelig kreft når hesten din er rundt 20, sier Cathrine Fjordbakk, professor i hestekirurgi ved NMBU veterinærhøgskolen.
 • TRAILER: Episode 170

  00:53
  - Om du oppdager en avgrenset, liten svulst på en skimmel som er 8 år gammel, vil denne ubehandlet kunne utvikle seg til uhelbredelig kreft når hesten din er rundt 20, sier Cathrine Fjordbakk, professor i hestekirurgi ved NMBU veterinærhøgskolen.
 • 169. 169 - Viktig å vite om hudsvulster

  23:30
  - Det som er viktig å vite om sarkoider er at de kan vokse sakte i starten, for så å bli voldsomt aggressive. Og det er mye enklere å fjerne når de er små enn når de er store, sier professor i hestekirurgi ved NMBU Cathrine Fjordbakk.