Hälsorevolutionen

Share

AVSNITT 117: MANIFESTERA MERA – Hur kan man bli bättre på att nå sina mål och attrahera ett ljusare liv?

Season 5, Ep. 117

ÅH, det här är ett av våra mest spännande avsnitt på länge! Möt Maria Concha, en av världens mest framstående manifestations-coacher, som både Carina och Maria har tagit hjälp av i sin personliga utveckling. Hur kan du göra dig fri från gamla mönster? Hur kan du skapa ditt drömliv, bli bättre på att sätta mål och ska bättre förutsättningar för att nå dem?

Är du nyfiken på att lära dig mer om manifestation och affirmationer? Manifesting Ninja, Maria Concha, ger även en present till alla lyssnare: Denna länk ger dig möjligheten att anmäla dig till Marias nyhetsbrev: https://manifestingninja.kartra.com/page/alignedvision

Som tack får du dels en arbetsbok om att hitta en så kallad "Aligned vision" – en meningsfull riktning framåt – dels en arbetsbok med över 100 affirmationer som kan hjälpa dig på vägen.

Dessutom: Veckans planta är chia och du får ett recept på en drömmig chiapudding med mango.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.


More Episodes

1/24/2023

BONUS! NYÅRSUTMANINGEN 2023: DAG 10 – STÄRK HJÄRNAN MED PULSTRÄNING

Season 6
Välkomna till sista dagen av vår 10 dagar långa härliga Nyårsutmaning! Tack alla som hängt med ända hit. Vill du stärka din hjärnkemi för bästa energi och känslan av att ha huvudet med dig, tänka klart och balanserat? Inspireras av en av Marias motionsgurus, Jane Fonda, som redan på 1980-talet sa, väldigt klokt, att bra motionsprogram måste innehålla 3 delar; styrka, stretching (som ni fått pröva på redan under det här programmet) Och nu kommer vi till den tredje delen: Den aerobiska motionen, flåsmotionen. Alltså löpning, snabb cykling, snabb promenade, skidåkning osv. Förr så talade man mest om hur det här stärker hjärthälsan, genom att träna hjärtat att slå oftare så stärks hjärtat precis som vilken muskel som helst. Och det gäller fortfarande. Men man hittar många fler fördelar, som påverkar hela hälsan och måendet på djupet.Du som är med i Hälsorevolutionens nyårsutmaning kan delta i utlottningen av 2 fina bokpaket som innehåller böckerna "Glukosrevolutionen", "Hälsorevolutionen: Kokboken", "Hälsorevolutionen 12-veckorsprogrammet" och "Övervintring". Allt du behöver göra är att lägg ut en bild på Instagram och tagga @halsorevolutionen_podcast #nyårsutmaningenEn podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.
1/22/2023

BONUS! NYÅRSUTMANINGEN 2023: DAG 8 – STÄRK HELA DIG MED EN STARKARE TARMFLORA

Season 6
Välkomna till dag 8 i Nyårsutmaningen! Det här är spännande. Vill du ta ett snabbt grepp om din hälsa-som påverkar hela din kropp och ditt dagliga välmående? Idag gör vi just det, genom att stärka tarmfloran!Ända sen 2015 har forskningen exploderat om några mycket mycket små kompisar som är helt nödvändiga för människan....vi talar ofta här i podden om de bakterier och mikroorganismer som lever i våra kroppar, huvudsakligen i tarmen. Ja 90% av alla celler du bär på är bakterier och mikrorganismer.I miljontals år har de levt i symbios med människan. Vi är gjorda för att fungera ihop. Och precis som med alla symbioser är det win-win.Vi ger bakterierna näring och vatten. Och bakterierna hjälper oss att sköta matsmältning, lindra inflammation, hantera tarmväggarnas integritet och balansera vår hjärnhälsa.Du som är med i Hälsorevolutionens nyårsutmaning kan delta i utlottningen av 2 fina bokpaket som innehåller böckerna "Glukosrevolutionen", "Hälsorevolutionen: Kokboken", "Hälsorevolutionen 12-veckorsprogrammet" och "Övervintring". Allt du behöver göra är att lägg ut en bild på Instagram och tagga @halsorevolutionen_podcast #nyårsutmaningenEn podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.Den vackra grönsaksbilden är tagen av Charlotte Fröling.