Share

cover art for Få bebis att sova

Gravid - vecka för vecka

Få bebis att sova

Season 2, Ep. 33

Att vara ny förälder innebär brist på sömn, det känner de flesta till men redan efter några månader kan du lära barnet när det bör sova. Sömnexperten Courtney gästar Karin och ger tips och tricks för en glad sovande bebis.

More episodes

View all episodes

 • 2. Almas planerade kejsarsnitt, förlossningsberättelse

  36:55
  Almas andra graviditet slutade med ett planerat kejsarsnitt, trots några dramatiska stunder på operationen blev det en mycket lyckad förlossning. Hör henne berätta för Barnmorskorna Anna och Sofie om sin förlossning.
 • 1. Almas andra graviditet

  38:12
  Alma avslöjade i det senaste avsnittet att hon är gravid igen och nu närmar hon sig sin förlossning med stormsteg!Hör henne berätta om hennes andra graviditet som varit helt annorlunda än hennes första.
 • 34. Sista avsnittet!

  34:13
  Alma från säsong 1 gästar detta sista avsnitt av säsong 2 där både hon och Karin ger en sammanfattning av hur livet som gravid varit.
 • 32. Träningen efter förlossning

  41:40
  Att träna med en nyfödd är inte helt okomplicerat. Men när du är redo att börja röra på dig finns det enkla övningar du kan göra tillsammans med bebisen eller när du har den i barnvagn. Karin pratar med träningsexperten Courtney Landin om att träna i fjärde trimestern
 • 31. Karins förlossningsberättelse

  51:49
  Den 2/2-2022 åkte Karin in till förlossningen och fick sin drömförlossning. Det var mycket som inte blev som hon tänkt men i det stora hela blev förlossningen över förväntan! Välkommen Ebba och stort grattis till familjen Bülow Orrje.
 • 30. Tankar inför förlossningen

  48:43
  Karin är troligtvis inne på de sista dagarna innan hennes förlossning startar! Hon känner att kroppen är redo men ett tråkigt besked har ändrat hennes planer, hennes doula har fått covid.
 • 29. Riskförlossning och komplikationer

  40:50
  Barnmorskorna Anna och Sofie förklarar hur de riskbedömer en födande kvinna och hur de tänker när en normal förlossning övergår till en riskförlossning samt hur de arbetar mot olika komplikationer.
 • 28. v.37 Förlossningsförberedande träning

  45:36
  Karin som nu närmar sig sitt BF-datum pratar med gravidträningsexperten Courtney Landin om förlossningsförberedande träning. Hur du som höggravid sätter in en ny växel och kan träna för att förbereda kroppen för en förlossning.