Share

cover art for 761. Agge & Thappers vilda swingersfest i Blekinge

Gott Snack med Fredrik Söderholm

761. Agge & Thappers vilda swingersfest i Blekinge

Marcus Thapper berättar ingående om den vansinnigt blöta efterfesten på en JÄTTERIK gubbes LYXbåt i Sölvesborg i somras! Vi får ingående beskrivningar av det extremt frispråkiga gänget och vi ringer upp den otroligt rika gräv- och schakt-entreprenören!

Var det en swingers-fest? Vad bestod LYX-DRINKEN egentligen av och varför skällde gubben ut August? Hela samtalet som gav August PTSD finns exklusivt i dagens eftersnack för 100 kronors-patreons!

Bromander premiärspelar sin nya singel De Blindas Stad och berättar om gången en slemmig fotograf gick över alla gränser efter en avklädd fotografering!

Fotbollspanelen om antihjältar och att tackla sin partner på planen! Är det ett problem att tjejer möter sina flickvänner i viktiga matcher?


More episodes

View all episodes

 • Jag mötte Lassie - Trailer

  01:30
  Jag mötte Lassie har egen Feed! sök där poddar finns!
 • 812. Rickard Olsson om bosättaren i hans hus

  01:58:47
  Stark onsdag med lika stark uppställning!I dagens avsnitt hade vi ingen mindre än Söderholm den äldre även kallad Max Söderholm som programledare.Rickard Olsson, Ballafjang och Gunilla sitter med som sidekicks och vi börjar avsnittet med att prata lite om barer som fotbollsklubbar hänger på. Har Djurgården någonstans att hänga innan matcher? Vi får även musikaliskt besök av den fantastiska ANJI som spelar sin låt “Nycklar” som nyligen blev viral på Tiktok.I slutet får vi också besök av Tobias Persson och Meriem som berättar om deras upplevelse och resa inom följeslagarprogrammet.Det här vill man inte missa! God lyssning så hörs vi imorgon
 • 811. Vad är en get? (Patreon)

  30:56
  Vilken redaktionsmåndag!Ballafjang tar över programledarrollen för Fredrik och med honom i studion var Tore, Tora, Ploj och Jesper.Tora har varit på kurs nyligen och berättar om hur det var, blev deltagarna bästa vänner efter kursen?Ballafjang visar sina södra latinrötter genom  att berätta att han var på poesikväll som kanske vara lite för länge.Som gäst har vi ingen mindre än Paolo Roberto som berättar om italiensk mat, hans nya restaurang, var det bara Gott snack? Eller var det lite drama också?Allt detta och lite till får man höra om  i dagens avsnitt, god lyssning så hörs vi på onsdag
 • Jag mötte Lassie #2 - Knarkig efterfest med skådiseliten

  25:32
  En märklig efterfest hos en känd skådespelare slutar med en vansinnesfärd i Taxi och ett överlämnade av en oerhört oväntad ägodel. Torsten Flinck rings upp och vi försöker verifiera denna bisarra anekdot.
 • 810. Del 2: Kajsa Ekis Ekman: "Jag är livrädd att hela det palestinska folket kommer utrotas"

  59:12
  Den ljuvliga Kajsa Ekis Ekman ger oss dagens folkmordsuppdatering som läggs ut i ett eget avsnitt!
 • 810. Del 1: Zombies på porrklubb

  01:36:32
  Fredags stämningen var på topp idag!Kropp & Knopp-panelen är med oss  pratar om att slå tärning för att se om man ska knulla samt att det berättas om en gripande historia gällande ett obehagliga besök till video butiken US-videos.Klubbägarna Filip Lundgren & Johan Ekengren berättar om deras klubb Lilla gubben i Gubbängen som utlovar indiemusik, dansgolv och såklart alkohol!Studion får gissa på kändisars ”Spotify wrapped” som Max har tagit fram. Den ljuvliga Kajsa Ekis Ekman ger oss dagens folkmordsuppdatering som läggs ut i ett eget avsnitt!Glad fredag och trevlig helg på er✨