Share

cover art for 740. Bulletin-man: " Ikaros är den fetaste riden på Grönalund" (Patreon)

Gott Snack med Fredrik Söderholm

740. Bulletin-man: " Ikaros är den fetaste riden på Grönalund" (Patreon)

More episodes

View all episodes

 • 771. Afghaner i jordbro: "Se upp!" (Patreon)

  27:31
  Ghetto-panelen är TILLBAKA och är oroliga för Afghanerna i Jordbro och analyserar Jaffar Byns försök att provocera genom att bränna Sveriges lagbo. Hur går det med tjejerna för Plommon och hur går det med Sylwias traumaterapi?
 • 770. Chips-intervention & usla killar på dejt (Hela)

  02:17:26
  My Jonsson får hjälp med sitt chipsmissbruk av hus-psykolog Kix Tollstedt. Kropp & Knopp-panelen om:Hur lindrar man sin prestationsångest när man rider killar?Varför är män (str8:a främst?) så dåliga på att ställa frågor?Varför kan vissa knulla mäniskor dom inte tycker är snygga eller känner nåt för? Erik Galli testar sin teori på Kix för att försöka få svar.Marve & Fanny har varit på EVENT och minglat med kändisar!
 • 769. Gabriel Odenhammar (Håkan bråkan): "Jag tog mitt återfall på bröllopsnatten"

  01:34:49
  Idag gästas vi av vår allas Håkan bråkan, Gabriel Odenhammar! Han berättar om livets som barnskådis, kändisskap, missbruket som följde och vad det gjorde med honom som människa och vart är han idag?Även Johanna Bäckström kommer hit och berättar om sin nya bok ’Spelkungen’ som djupdyker i Sveriges första maffiarättegång.Premiumställ på sidekick fronten dessutom med både Fanny Klefelt och Patrik Lundberg på plats. Ja ni hör själva, toppenmys!!
 • 768. Avhopps-bonanza på Fas 3

  01:20:23
  Hett eftersnack för 100-kronorspattar när studion avhandlar debaclet kring Fas 3, Ebbiskatts nedlagda podd på P3 och hyckleriet uppe på huset. Väcker Klara Doktorows man Kjells gubbkalsonger liv i en förbjuden step dad-fantasi? Tycker hon att Anis Don Demina är underexponerad? Och har hon ett eller annat att säga om cheferna på Bauer Media, eller avstår hon? Vi testar våra fördomar på den älskvärde gotlänningen. Heta kändissjukdomar och borreliacore bjuds det på när Virve och Lara från Södra Latin bjuder på kultursvep. Och så testas det eventuellt redan övergivna segmentet Gute eller galning!
 • 767. E-types bibb-bröllop (Patreon)

  33:42
  E-types bröllop dissekeras! Är det OK att servera BIB på bröllop och vill man verkligen ha Ulf Kristersson på plats? Kungens firande! Åsikterna går skarpt isär kring monarkins vara eller icke vara!Varför är Fredrik så arg på ett nytt tv-program? Russel Brand anklagas för sexuella övergrepp och krishanterar som en dåre. Hur hade gänget studion bemött liknande anklagelser?
 • 766. Nenne Frisk: "Jag sökte upp min stalker"

  01:25:47
  OF-morsan Nenne Frisk har åkt till Stockholm för att berätta allt om att visa dom nedre regionerna på internet. Micke får äntligen svar på om den lyckliga horan finns. Dessutom allt om dom enorma pengarna som finns i att sälja fekalier. Underbara Sannadollan är tillbaka och lackar UR av tanken på att hennes partner skulle kolla på porr. Dessutom eftersnack där vi höjer taket ytterligare. Vad händer om man ångrar sig och skulle en gurka få plats i Sannadollans ….:D
 • 765. Krunegård, yogamys och folkbildande om fetma

  01:20:00
  Markus Krunegård avslöjar dom hemliga siffrorna kring sin finska spelning på Mosebacke.Fredrik Boltes om sin tjockumentär och HUR han hade MAGE att inte låta en enda kvinna komma till tals i sin film.Senior-yoga-influencern Lotta Sebzda om sin otroliga framgång på instagram.Linda Skugge är rasande på samtiden som vanligt och vi har en otrolig morgon i bakfyllans fnissiga tecken!Tack för att ni lyssnar vi älskar er!
 • 764. Johan Rabaeus om socialstyrelsens nya alkoholråd: "hahahahahaha"

  01:53:49
  Max FÖRSENADE nostalgi kvart och en försenad En analys av Håkans Björn Skifs-ifieringOisin Cantwell i stor comeback! Om första domen om involverande av underårig i brottslighet!Fotbollspanelen med Danne Larsson idag om bög-hatet i turkiet och svenska landslagets MEGAkris!Heta potatisar med Legendariska Skådespelaren Johan Rabaeus!