Share

cover art for 735. 1/3 av ODZ: "Jag vet inte vart dom andra är"

Gott Snack med Fredrik Söderholm

735. 1/3 av ODZ: "Jag vet inte vart dom andra är"

Dramatisk start när Micke delar med sig om en dramatisk svimning hos tandläkarn.


Stina som ligger bakom det genialiska kontot @kandisarkomenterar rings upp och i vanlig ordning delar hon med sig av kändisars mest patetiska beteenden det senaste.


En tredjedel av ODZ lyckades komma men med en karisma som lyser för alla tre.

Samtalsämnena svänger tvärt när Jesper & Oscar från TV-serien min mamma din pappa gör entré.


Avslutningsvis får vi höra Ella Elvidas dagsfärska singel Bright Orange Underwear.

Fan va vi är tacksamma över att få ha dessa morgnar med er, trevlig helg! 

More episodes

View all episodes

 • 773. David Jassy om tiden som fånge på San Quentin

  01:22:44
  Torsdagen inleds med gott skjutnings- och sprängingssnack för att sedan glida över till ett med djuplodande samtal med psykolog Sofia Wiotti. Kan redaktionen uppleva självmedkänsla? Tvek. David Jassy kommer förbi och berättar ALLT om sin morddom. Vad gör man i fängelset? Måste man vara med i upploppen? När han nästan blev mördad på rastgården och såklart frågan alla undrar över. Skedar man någonsin med sin cellkamrat.   Fridens liljor.
 • 772. Janne Schaffer: "Det var inte orökigt i Bob Marleys pannrum i Nockeby"

  01:35:02
  Legendariska supergitaristen Janne Schaffer om sitt otroliga liv. Han minns: Sista mötet med Ted Gärdestad.Att dela pannrummet i Nokeby med Bob Marley Den otrevligaste artisten han träffatFotbollspanelen om varför vissa lag alltid hamnar i samma dynamik och varöfr det varit en spricka i Fotbollspanelen senaste tiden. Sårbart samtal med Camilla Kvartoft och Max:Vad skulle dom göra om dom inte kunde misslyckas?Hur mår dom EGENTLIGEN? Hur kan vi komma tillbaka till barndomens gränslösa flytande sätt att umgås?
 • 771. Afghaner i jordbro: "Se upp!" (Patreon)

  27:31
  Ghetto-panelen är TILLBAKA och är oroliga för Afghanerna i Jordbro och analyserar Jaffar Byns försök att provocera genom att bränna Sveriges lagbo. Hur går det med tjejerna för Plommon och hur går det med Sylwias traumaterapi?
 • 770. Chips-intervention & usla killar på dejt (Hela)

  02:17:26
  My Jonsson får hjälp med sitt chipsmissbruk av hus-psykolog Kix Tollstedt. Kropp & Knopp-panelen om:Hur lindrar man sin prestationsångest när man rider killar?Varför är män (str8:a främst?) så dåliga på att ställa frågor?Varför kan vissa knulla mäniskor dom inte tycker är snygga eller känner nåt för? Erik Galli testar sin teori på Kix för att försöka få svar.Marve & Fanny har varit på EVENT och minglat med kändisar!
 • 769. Gabriel Odenhammar (Håkan bråkan): "Jag tog mitt återfall på bröllopsnatten"

  01:34:49
  Idag gästas vi av vår allas Håkan bråkan, Gabriel Odenhammar! Han berättar om livets som barnskådis, kändisskap, missbruket som följde och vad det gjorde med honom som människa och vart är han idag?Även Johanna Bäckström kommer hit och berättar om sin nya bok ’Spelkungen’ som djupdyker i Sveriges första maffiarättegång.Premiumställ på sidekick fronten dessutom med både Fanny Klefelt och Patrik Lundberg på plats. Ja ni hör själva, toppenmys!!
 • 768. Avhopps-bonanza på Fas 3

  01:20:23
  Hett eftersnack för 100-kronorspattar när studion avhandlar debaclet kring Fas 3, Ebbiskatts nedlagda podd på P3 och hyckleriet uppe på huset. Väcker Klara Doktorows man Kjells gubbkalsonger liv i en förbjuden step dad-fantasi? Tycker hon att Anis Don Demina är underexponerad? Och har hon ett eller annat att säga om cheferna på Bauer Media, eller avstår hon? Vi testar våra fördomar på den älskvärde gotlänningen. Heta kändissjukdomar och borreliacore bjuds det på när Virve och Lara från Södra Latin bjuder på kultursvep. Och så testas det eventuellt redan övergivna segmentet Gute eller galning!
 • 767. E-types bibb-bröllop (Patreon)

  33:42
  E-types bröllop dissekeras! Är det OK att servera BIB på bröllop och vill man verkligen ha Ulf Kristersson på plats? Kungens firande! Åsikterna går skarpt isär kring monarkins vara eller icke vara!Varför är Fredrik så arg på ett nytt tv-program? Russel Brand anklagas för sexuella övergrepp och krishanterar som en dåre. Hur hade gänget studion bemött liknande anklagelser?
 • 766. Nenne Frisk: "Jag sökte upp min stalker"

  01:25:47
  OF-morsan Nenne Frisk har åkt till Stockholm för att berätta allt om att visa dom nedre regionerna på internet. Micke får äntligen svar på om den lyckliga horan finns. Dessutom allt om dom enorma pengarna som finns i att sälja fekalier. Underbara Sannadollan är tillbaka och lackar UR av tanken på att hennes partner skulle kolla på porr. Dessutom eftersnack där vi höjer taket ytterligare. Vad händer om man ångrar sig och skulle en gurka få plats i Sannadollans ….:D
 • 765. Krunegård, yogamys och folkbildande om fetma

  01:20:00
  Markus Krunegård avslöjar dom hemliga siffrorna kring sin finska spelning på Mosebacke.Fredrik Boltes om sin tjockumentär och HUR han hade MAGE att inte låta en enda kvinna komma till tals i sin film.Senior-yoga-influencern Lotta Sebzda om sin otroliga framgång på instagram.Linda Skugge är rasande på samtiden som vanligt och vi har en otrolig morgon i bakfyllans fnissiga tecken!Tack för att ni lyssnar vi älskar er!