Gott Snack med Fredrik Söderholm

Share

666. Erdogandockan gästar, hockeymord, spionhistorier & gränslös humor

Torsdag! Ett avsnitt i matig stil. S-kvinnorna om att Alexander Bard borde "få" cancel och ett varv runt i studion om våra favoritprovokatörer.

Marcus Ytter kommer på besök och pratar om podden "Hockeymordet" och hur det nog inte har hjälpt utvecklingen för homosexuella i hockeysverige. Vi snackar eventuellt smygbögiga idrottare och Fredriks kändis dm-skam.

Vi ringer Jonna Sima och ifrågasätter vikten av att knarkskamma. Vi hamnar slutligen i supandet på expressen tidigt 2000-tal. Stort grepp om spionsverige med Nils Resare. Vem var Michael Rollins(son) egentligen? Han får även bemöta studions pojkdrömspiongåsfördomar. Har rysk underrättelsetjänst oskadliggjorts på svensk mark utan allmänhetens vetande?

Världskändis i studion när Erdogandockan kommer på besök ihop med sin anonyma vårdare. Hur liten kränkning kan egentligen nå Turkiets statsöverhuvud? Har det dykt upp några turkiska bajskorvar i brevlådan?

Slutligen avrundar vi morgonen med en annan provokatör i form av Simon Gärdenfors. Scoopet: han var busig i barndomen. Sedan sitt senaste besök har Simon varit och gift sig i USA och droppat N-ordet på en stand up-scen.

Vilken jävla morgon!

More Episodes