Gott Snack med Fredrik Söderholm

Share

662. Lamotte om Jonas & Mark: "Äntligen är han fri från det narcissistiska aset" (Best of)

Fredag och det är sol igen!


Angelica och Plommon är med oss och snart även Joakim Lamotte! Det blir Kattnytt, sömnparalys-utvägar och kan man skumma kiss? Även premiär för Killnytt med Plommon! Vi tar reda på om killar använder tvål i det bruna ögat, kebabrecensioner och såklart Andrew Tate igen! Max tittar förbi och berättar om att äntligen släppa album med Division 7. Missa inte deras spelningar i helgen!

Lamotte gör entré och berättar om våldet, varför han utövar det och vem han hade betalat för att hamna i ringen med. Vi kommer självklart in på den oklara Rasmus Paludan, syltryggarna på SVT och den purfärska förtalsdomen. Han får även bemöta redaktionens fördomar. Vad är hans starka åsikter om Jonas och Marks separation?

Häng även med i eftersnacket där vi tittar vidare på Lamottes populäraste video, hans kändiskompisar och konfrontationen med personen som nästan körde på hans fru.

HELG!

More Episodes

3/27/2023

703. STOR Q&A - Redaktionen svarar på era läskigaste frågor!

STOR Q&A - Redaktionen svarar på era läskigaste frågor!  Beskrivning: Idag svarar vi på ERA läskigaste, jobbigaste och svåraste frågor! Frågor som besvaras: Vilka är våra äckligaste ovanor? Hur bestämde sig Tore för sin frisyr? Vad är mickes Fetish? Hur går det med tjejerna för Micke? Hur mycket spenderar vi på skönhgetsprodukter? Finns det en skam över att vi gjort 16 weeks of hell?Hur bör boendekostnader delas upp om man flyttar ihop?Ska räntan ingå? Umgås Fredrik med Filip & Fredrik Vad hände med Henemark? Hur mycket patreon behövs för att få in Jesper på heltid? Ska ni börja köra live på youtube? Vad hände med Janek? Varför slutade Sagah första vändan? Vad gjorde vi mot den där praktikanten som slutade och svartmålade oss på en hel skola? Hur livnär sig Tore som har tid att hänga hos oss hela tiden? Vad hade Fredrik och Jesper för beef? Har Jag och Jesper haft ett snack? Nyfiken på om Fredrik kan ge den ärliga historien om er vänskaps utveckling på senaste! Vad ska man läsa och kolla på om man är nyfiken på svamp?Vad är det sjukaste vi fantiserat om sexuellt? Vad har Tore för utbildning? Om vi var tvungna att börja på universitet vad skulle vi plugga? Tore, det är känt att du gillar latinas vilket specifikt land ska dom helst vara ifrån? Vilket område på Lidingö är vackrast? Förändringar i görningen! Mycket matnyttig info om nya upplägget i dagens avsnitt! Därför kändes det lite dumt att låsa in det! Men från och med NÄSTA vecka släpps måndagar exklusivt för våra patrons! Kom in i värmen på patreon.com/gottsnack!